به گزارش خبرنگار "مهر" عابدزاده كه روز يكشنبه با عقد قراردادي يكساله به تيم فوتبال استقلال اهواز پيوسته است پس از حضور در اهواز عصر امروز براي اولين بار در محل تمرينات اين تيم حاضر شد و رسما كارش را به عنوان مربي در اين تيم آغاز كرد.
در تمرين عصر امروز استقلال اهواز تعداد بسيار زيادي از هواداران اين تيم و احمدرضا عابدزاده نيز حضور داشتند و در طول تمرين به تشويق عابدزاده پرداختند. علي شفيع زاده مديرعامل باشگاه استقلال اهوازبه هنگام معارفه احمدرضا عابدزاده به عنوان مربي دروازه بانان اين تيم از او به عنوان يكي از بازيكنان پرافتخار فوتبال ايران ياد كرد كه مي تواند افتخارات زيادي را براي فوتبال خوزستان كسب كند.
احمدرضا عابدزاده كه با قراردادي يكساله به تيم فوتبال استقلال اهواز پيوسته است در ديدار روز پنجشنبه اين تيم مقابل فولاد خوزستان روي نيمكت خواهد نشست.
عصر امروز و با حضور در تمرينات ؛
احمدرضا عابدزاده رسما كارش را با استقلال اهواز آغاز كرد
احمدرضا عابدزاده دروازبان پرافتخار فوتبال كشورمان عصر امروز رسما كارش را با تيم فوتبال استقلال اهواز آغاز كرد.
کد خبر 135269
نظر شما