به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت بعد از ظهر پنجشنبه در گفتگویی خبری افزود: در این سفر با مقامات و مسئولان کشور ترکمنستان و به ویژه استاندار استان آخان دیدار و جلسات متعددی برگزار گردید و بر تقویت ارتباطات دو استان تأکید شد.

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: پس از رفع موانع و مشکلات موجود، در آینده ای نزدیک بازارچه مرزی اینچه برون به شکل سابق راه اندازی می شود.
وی عنوان کرد: در جلسه ای که با حضور وزرای دو کشور برگزار شد، بر تسهیل برای تردد مسافر و گرفتن ویزا تاکید شد.
قناعت افزود: همچنین دادن اختیارات ویژه به استانداران آخان و بالکان جهت مراودات و سفر به استانهای گلستان و خراسان شمالی به منظور امضای تفاهم نامه ها و افزایش سطح همکاری تأکید کردیم.
یادآور می شود استاندار گلستان به همراه وزیر کشور روز دوشنبه به منظور توسعه و تعمیق همکاریهای دو جانبه به ترکمنستان سفر کرده بود.
کد خبر 1353743
نظر شما