پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۵

غلامی:

گلستان سهمی از صادرات خدمات فنی مهندسی ندارد

گلستان سهمی از صادرات خدمات فنی مهندسی ندارد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار گلستان گفت: گلستان سهمی از صادرات 4 میلیارد دلاری خدمات فنی مهندسی کشور ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی عصر پنجشنبه در همایش صادرات خدمات فنی و مهندسی افزود: با توجه به توان بالای نیروی انسانی در گلستان و قرابت فرهنگ و منطقه با کشور های همجوار نظیر قزاقستان و حضور پنج هزار نفر قزاق در گلستان این همایش  گام نخستی است که می تواند در جمع بندی توانمندیهای گلستان  نقش داشته باشد.
 
وی افزود: در گلستان پیمانکاران ما دو هزار و 400 میلیارد ریال از منابع استان خدمات عمرانی انجام می دهند که خدمات فنی و مهندسی ومجموع خدمات عمرانی به 10 هزار میلیارد ریال می رسد ولی گلستان سهمی از این خدمات ندارد.
 
وی تصریح کرد: در خدمات فنی ومهندسی بخش اصلی انسان، فکر و دانش محور است وکشور ها در این بخش پیشرفت قابل توجهی داشته اند .
 
وجود سه هزار مهندس کشاورزی بیکار
 
وی اظهار داشت: گلستان سه هزار مهندس بیکار کشاورزی دارد و شش هزار  و 500 نفر دارای مدرک لیسانس به بالا نیز در سایت کارجویان در تعاون استان ثبت نام کرده اند که از این ظرفیت ها باید استفاده نمود.
 
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان در ادامه افزود: گلستان در سال 87 معادل چهار هزار و400 میلیارد تومان خدمات GDP داشته است  وسهم بخش خدمات 27 هزار میلیارد ریال بوده که معادل 60 درسد را شامل می شود.
 
وی افزود: آینده بسیار خوبی برای گلستان پیش بینی می شود ودر کنار ظرفیت ریلی و بندری  گلستان که تا پایان سال تکمیل می شود و مرز وسیع ومشترک با کشورهای همسایه وتواناییهای بالای گردشگری نوید گر این است که گلستان ظرفیت های بالایی دارد وباید استفاده شود.
 
گلستان محور تجارت غلات می شود
 
غلامی بیان کرد:گلستان سالانه یک میلیون تن گندم تولید می کند ودارای سیلو به همین ظرفیت است وبا محور ترانزیتی وراه آهن وبندری که دارد نقشه پیوستن به تجارت غلات را  باتوجه به کشور های همجوار ترکمنستان وقزاقستان دارد.
 
وی  با اشاره  به  اینکه پروژه های صادرات گرا در اولویت هستند گفت: تامین مالی این پروژه ها در اولویت ما است.
 
معاون برنامه ریزی استانداراظهار داشت:گلستان باید به جایگاه 40 میلیون دلاری  در صادرات خدمات فنی مهندسی برسد .
 
وی در ادامه یادآور شد: گلستان هم عقب افتاده است وهم با ظرفیت ومدیران باید منابع را بهینه در استان مدیریت کنند.
کد خبر 1353821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha