پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۰، ۰:۲۲

کناره گیری "کاسپین" از لیگ برتر شایعه است/ بسکتبال قزوین نیازمند حمایت

کناره گیری "کاسپین" از لیگ برتر شایعه است/ بسکتبال قزوین نیازمند حمایت

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت بسکتبال استان قزوین خبر کنارگیری تیم بسکتبال کاسپین قزوین از رقابتهای لیگ برتر را تکذیب کرد.

استان قزوین رامی توان در زمره استان هایی دانست که همه توان خود را در رشته فوتبال متمرکز نکرده و حیات ورزش خود را متکی به این رشته پرطرفدار نکرده است، اگرچه این موضوع بیشتر حاصل تلاش عوامل سایر رشته هاست و به تلاش و برنامه ریزی مجموعه مدیریتی ورزش استان مربوط نمی شود.
 
این روزها ورزش که جنبه فراغت و آموزش آن به فراخور فصلی که درآن هستیم نمود بیشتری پیدا کرده در بخش حرفه ای و لیگ برتری هم درجریان است اما برخی نیز درتدارک آماده سازی جهت حضور درتورنمنت های پیش رو هستند و دراین میان دررشته بسکتبال خبرهای چندان خوبی به گوش نمی رسد، خبر کناره گیری تیم بسکتبال کاسپین قزوین علاقمندان این رشته را کمی نگران کرده است.
 
برای بررسی این موضوع با تعدادی از کارشناسان و بازیکنان این تیم گفتگو کردیم. 
 
کاسپین شگفتی ساز بی حامی
 
کاسپین نام سابقه داری دربسکتبال نیست، این تیم که به گفته مربیانش با دستمزدهایی پایین ترازحد معمول بسته شد وقتی در دقیقه 90 جایگزین تیم صبای مهر شد هیچ شانسی برای صعود نداشت.
 
پیش از آغاز رقابتهای بسکتبال درسال 89 تیم چهارم مسابقات فصل قبل یعنی صبا مهر به دلیل مشکلاتی که داشت ازحضور درمسابقات کناره گیری می کند و ظرف کمتر از20 روز تیم کاسپین با تمام محدودیت های مالی جایگزین این تیم می شود تا سهمیه استان در بالاترین سطح لیگ بسکتبال محفوظ بماند، تیمی که در روزهای نخست حتی امید بقا نداشت درجمع هشت تیم برتر باقی ماند و بر پیش بینی سقوط خود خط بطلان کشید اما در حال حاضر این تیم به دلیل نداشتن حامی مشخص سردرگم است و شائبه کناره گیری تیم شنیده می شود.
 
محمد رضا صفری رئیس هیئت بسکتبال استان در گفتگو با خبرنگار ورزشی مهر هرگونه خبر درمورد کناره گیری تیم کاسپین را رد کرد و آن را شایعه دانست.
 
رئیس هیئت بسکتبال استان در خصوص کناره گیری کاسپین از لیگ بسکتبال گفت: تا جایی که اطلاع دارم این موضوع درست نیست اگر چنین مسئله ای عنوان شده بهتر است از مطرح کنندگانش سئوال شود، ما تا شروع  لیگ بسکتبال وقت داریم و تا آن موقع مسائل را حل می کنیم.
 
صفری درحالی از کناره گیری تیم کاسپین ابراز بی اطلاعی می کرد که برخی از مربیان این تیم هم احتمال این موضوع را زیاد دانسته اند.
 
درد دل های یک ستاره
 
مهدی نوروزی دستیار بهرام رمضان را می توان شاخص ترین بسکتبالیست استان دانست که پس از پایان رقابتهای لیگ بسکتبال از همراهی این تیم استعفا داده است.
 
مهدی نوروزی که در دو سال اخیر جزو مدعوین تیم ملی بوده بقا کاسپین را حاصل تلاش مسئولان تیم و ارتباط های دوستانه دانسته که برای بقای یک تیم کافی نیست.
 
مسئول استعدادیابی هیئت بسکتبال که به نظر می رسد از این سمت خود هم استعفا داده مشکل بسکتبال استان را نداشتن حامی مناسب می داند و از بی توجهی مسئولان استان برای حفظ و رشد این رشته گلایه دارد.
 
نوروزی از تبعیض های رفتاری نیز دلخور بود و گفت: من و امثال من چون بچه قزوین هستیم باید با هر شرایطی بسازیم حداقل ها را در مقابل حداکثر خواسته ها دریافت کنیم و حرف هم نزنیم، به جای من که دستمزدم فقط چند میلیون بود مربی 50 میلیونی می آورند و من هنوز بیشتراز نصف پولم راهم نگرفته ام، من 130 بازیکن قد بلند در بخش استعدادیابی ثبت نام کردم اما هیچ حمایت و توجهی دراین بخش ندیدم، دو بازیکن خارجی ما تا همین چند روز پیش به دلیل نداشتن پول نمی توانستند هتل را ترک کنند در چنین وضعیتی مگر می شود تیم داری کرد.
 
رضایت از تلاش هیئت و مشکل اسپانسر
 
نوروزی درادامه گفتگوی خود از تلاش رئیس و دبیرهیئت بسکتبال استان برای حل مشکلات کاسپین ابراز رضایت کرد.
 
وی دراین باره گفت: این مسئولان ازهمه توان مادی و معنوی خود استفاده کرده و سعی درحل مشکلات دارند اما همانطور که گفتم ما حامی مناسب که به قولی غمخوار این تیم باشد نداریم.
 
این ورزشکار یادآورشد: الان بحث چند حامی شدن این تیم از لحاظ اسپانسرینگ را مطرح کرده اند، مگر می شود یک تیم آن هم تیمی که شاید درسال نهایتا سه بار شانس پخش زنده داشته باشد چند اسپانسری باشد، سال گذشته وقتی خواستند به جای صبا مهر نام جدید انتخاب کنند گفتند بگذارید کاسپین که نام قدیم قزوین است بعد که رفتیم اسپانسر بگیریم شرکتها می گفتند وقتی روغن کاسپین، هواپیمایی کاسپین و هزار محصول دیگر با این برند هست چرا باید اسپانسر تیمی با این عنوان شویم.
 
کیانی: حیف است قزوین این فرصت را ازدست بدهد
 
قاسم کیانی مربی بسکتبال که در مسابقات جهانی تیم های ملی کشورمان را در بخش سه نفره و پایه همراهی کرده کناره گیری تیم کاسپین را نوعی هدردادن فرصت برای بسکتبال استان قزوین دانست.
 
 وی گفت: اگرشما به روند صعود یک تیم به بالاترین سطح لیگ درایران نگاه کنید متوجه می شوید که در خوشبینانه ترین حالت و با این فرض که تیم بهترین نتایج را بگیرد صعود به این سطح از رقابتها حداقل چهار سال طول می کشد و مسئولان ورزش و بسکتبال قزوین قطعا به اهمیت این موضوع واقف هستند.
 
کیانی یادآور شد: بسکتبال قزوین می تواند در بخش تیم های پایه حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد و تداوم حضور تیمی چون کاسپین به عنوان دارنده سهمیه در چنین سطحی درکنار یک برنامه ریزی مداوم برای تیم های پایه می تواند آینده درخشانی برای بسکتبال قزوین را فراهم کند.
 
قاسم کیانی کارشناس بسکتبال حل مشکلات اینچنینی را خارج از وظایف فدراسیون دانست وعدم دخالت فدراسیون را یک تصمیم کاملا منطقی و درست عنوان کرد.
 
مربی بسکتبال کشورمان تصریح کرد: وظیفه فدراسیون تلاش برای رساندن و حفظ تیم های ملی دربهترین سطح، برگزاری مسابقات، ارائه امکانات سخت افزاری است و وظیفه تیم داری ندارد و اگر امروز فدراسیون مشکل کاسپین راحل کند اول متهم به طرفداری شده و بعد سایر تیم ها هم خواستارداشتن چنین حمایتی خواهند شد.
 
وی بیان کرد: درضمن فدراسیون با نگرفتن ورودی ازبسیاری ازتیم ها به نوعی کمک خود را انجام داده است و انتظار ازفدراسیون نباید محدود به یک تیم باشد، مثلا شما همین تیم مهرام را درنظربگیرید آنها پس ازسه بار قهرمانی درآسیا علت نائب قهرمانی خود را نداشتن سالن اختصاصی می دانند، وقتی فدراسیون برای تیم ملی سالن اختصاصی ندارد یک باشگاه چطور می تواند خواستار چنین امکاناتی باشد مگر دردوره های قبل سالن بود که قهرمان شدند.
 
به هرحال آنچه که اشاره شد بخشی از مشکلات این رشته دراستان قزوین است، رشته ای که درسطح پایه شاهد حضور نمایندگانش درجمع سه تیم برتر دررقابتهای مختلف برای بیش از هفت تورنمنت بود و قطعا چنین پتانسیلی لیاقت و شایستگی توجهی فراتر از وضعیت امروز را دارد.
کد خبر 1353903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha