پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۲۰

مازندران قطب ژیمناستیک کشور شد

مازندران قطب ژیمناستیک کشور شد

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون ژیمناستیک، مازندران را به عنوان قطب و پایگاه اصلی رشته ورزشی ژیمناستیک در کشور معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در آمل، جعفر درویش زاده شامگاه پنجشنبه در بازدید از مراحل پایانی ساخت خانه تخصصی ژیمناستیک در شهرستان آمل گفت: فنداسیون و پایه اصلی قهرمانی ژیمناستیک کشور مربوط به مازندران است به طوری که حتی تیم های شهرستانی این استان در مسابقات کشوری مقام های برتر را کسب می کنند.

وی افزود: هم اکنون مازندران در همه رده های سنی در تیم ملی ژیمناستیک ورزشکار دارد و این رشته ورزشی به عنوان یک فرهنگ در این استان درآمده است.
 
رئیس فدراسیون ژیمناستیک از هادی خناری نژاد به عنوان یکی از پدیده های مازندران در ژیمناستیک کشور یاد کرد و ادامه داد: این ورزشکار به همراه تیم ملی در المپیک دانشجویان جهان در ژاپن شرکت خواهد کرد.
 
درویش زاده با اشاره به اینکه تاکنون خانه های تخصصی ژیمناستیک در شهرستانهای ساری و قائمشهر راه اندازی شده است، ادامه داد: ساخت خانه تخصصی ژیمناستیک آمل که از مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به مازندران بوده به پایان رسیده و آماده تجهیز شده است.
 
وی با بیان اینکه برای تجهیز خانه تخصصی ژیمناستیک آمل به حدود یک میلیارد ریال اعتبار نیاز است، اضافه کرد: بخشی از هزینه تجهیز این سالن را فدراسیون ژیمناستیک و نیمی دیگر آن را اداره کل تربیت بدنی مازندران اختصاص خواهند داد.
 
رئیس فدراسیون ژیمناستیک تصریح کرد: سالن تخصصی ژیمناستیک آمل در هفته دولت امسال به صورت کامل و رسمی افتتاح خواهد شد.
 
رئیس هیئت ژیمناستیک شهرستان آمل گفت: سالن تخصصی ژیمناستیک آمل در زمینی به مساحت حدود 500 مترمربع از مصوبات دور دوم سفرهیئت دولت و از محل اعتبارهای شرکت نفت در حال ساخت است.
 
حسین ثقفی، پیشرفت رشته ورزشی ژیمناستیک در شهرستان آمل را در سال های اخیر قابل توجه خواند و ادامه داد: تیم منتخب ژیمناستیک آمل با تمرین در حداقل امکانات سالنی که در اختیارداشت توانست در سال گذشته عنوان قهرمانی کشور را کسب کند.
کد خبر 1353930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha