مرتضی طلایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: تاکید شده در تبلیغات تجاری از چهره زنان استفاده ابزاری نشود اما علاوه بر این پرده های سینمایی با چهره خاص زنان روی بیلیبوردهای تبلیغاتی قرار می گیرد که نباید این موارد هم صورت گیرد.
به تازگی یک شرکت لوازم خانگی خارجی بیلیبوردهای تبلیغاتی را در سطح شهر ایجاد کرده که در آن یک زن محور تبلیغات است در حالیکه کمیته مرکزی سازمانهای تبلیغاتی کشور در سال 1385، با اصلاح دستورالعمل اجرایی تبلیغات شهری (محیطی)، دستورالعمل جدید را در 13 ماده، 6 تبصره و 29 بند تصویب و ابلاغ کرد که طبق آن "هرگونه استفاده ابزاری از زن در تبلیغات ممنوع است".
این عضو شورای اسلامی شهر تهران که یکی از ناظران بر بیلیبوردهای تبلیغاتی شهر تهران نیز هست، گفت: نقش اصلی بنده به عنوان عضو ناظر شورای شهر سیاستگذاری کلی است و به طور جزئی نمی توانیم بگوییم چه بیلیبوردی باشد یا نه؟
طلایی ادامه داد: در گذشته سهم مباحث اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی در این بیلیبوردها بسیار کم بود و تعریف مشخصی نداشت و عنوان کردیم که سازمان زیبا سازی باید سهم هر یک از این مباحث را در تبلیغات شهری خود مشخص و به تعداد کافی لحاظ کند.
رییس کمیسیون فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: اما موارد خاص تجاری به عهده ما نیست و سازمان زیباسازی کمیته ای دارد که تمام تبلیغات تجاری را بررسی و پس از تایید وزارت ارشاد به آنها مجوز می دهد اما با این وجود، این مورد خاص را پیگیری می کنم.
نظر شما