پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۷

احمدی خبر داد:

مجوز راه‌اندازی دکترای فیزیک اتمی و شیمی معدنی در دانشگاه لرستان اخذ شد

مجوز راه‌اندازی دکترای فیزیک اتمی و شیمی معدنی در دانشگاه لرستان اخذ شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه لرستان از اخذ مجوز راه‌اندازی مقطع دکترا در رشته‌های فیزیک اتمی و شیمی معدنی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حامین احمدی در این رابطه اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش وزارت علوم، دانشگاه لرستان از مهرماه سال جاری در مقطع دکترا در رشته‌های فیزیک اتمی و شیمی معدنی دانشجو می پذیرد.

وی به موافقت‌های اولیه جهت اخذ مجوز مقطع دکترا در رشته ریاضی اشاره کرد و افزود: شورای گسترش وزارت علوم موافقت‌های اولیه را صادر کرده و با نهایی شدن اخذ مجوز دکترای این رشته اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.

مدیر روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه این دانشگاه با برخورداری از 220 عضو هیئت علمی ظرفیت‌های لازم برای افزایش رشته‌های این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را داراست، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به اخذ مجوز دو رشته جدید، چهار رشته در مقطع دکترا در دانشگاه لرستان وجود دارد.

احمدی با تقدیر از حمایت‌های وزیر علوم و معاون آموزشی این وزارتخانه در راستای افزایش رشته‌های این دانشگاه در بخش تحصیلات تکمیلی ابراز امیدواری کرد که در راستای حمایت‌هایی که دولت از مناطق محروم داشته است توجه ویژه‌ای به توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه لرستان نیز صورت گیرد.

کد خبر 1354264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha