حميد فرزانه مدافع تيم فوتبال استقلال اهواز در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب به ديدار فرداي تيمش مقابل فولاد خوستان اشاره كرد و افزود: اين بازي هم مثل ديدار استقلال و پرسپوليس در تهران داراي اهميت بسيار بالايي براي طرفدراران دو تيم است و اميدوارم كه استقلال اهواز با توجه به تماشاگران و هواداران بيشتري كه دارد بتواند در اين بازي هر سه امتياز را از آن خود كند.
فرزانه ادامه داد: هر چند ما براي اين ديدار پنج بازيكن اصلي خود را در اختيار نداريم اما اميدواريم كه بازيكنان جانشين بتوانند به خوبي جاي خالي آنها را پركنند. ما در طول هفته گذشه تمرينات بسيار خوبي را پشت سرگذاشتيم و در آمادگي بالايي قرار داريم.
مدافع تيم فوتبال استقلال اهواز با بيان اينكه فولاد تيم خوب و قدرتمندي است تصريح كرد: هرچند آنها در صد رجدول رده بندي قرار دارند و نتايج خوبي نيز گرفته اند اما اين دليل نمي شود كه ما به سه امتياز اين بازي فكر نكنيم.
حميد فرزانه در پايان گفت : هر چه باشد مطمئنم كه ما بدون امتياز زمين را ترك نمي كنيم و آرزو مي كنم سه امتياز ديدار حساس فردا از آن ما شود تا بتوانيم گوشه اي از محبت هواداران استقلال اهواز را جبران كنيم.
نظر شما