پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۳

استاندار ایلام:

نماز ریشه گناهان را می سوزاند

ایلام - خبرگزاری مهر: مجتبی اعلایی گفت: نماز ریشه گناهان را می سوزاند و یکی از موضوعات مهمی است که بطور مستقیم در آسیب زدایی از عرصه اجتماع نقش اصلی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار ایلام ظهر شنبه در نشست صمیمانه با ائمه جماعات ادارات و مساجد شهر ایلام که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، گفت: نماز ریشه گناهان را می سوزاند و یکی از موضوعات بسیار پراهمیتی است که بطور مستقیم در آسیب زدایی از عرصه اجتماع نقش اصلی دارد.

وی اظهار داشت: توجه جدی به روح نماز باعث ایجاد امنیت و آرامش در جامعه می شود و تردیدی نیست که بسیاری از مشکلات و گرفتاریها از طریق اقامه نماز حل می شوند.

اعلایی با تأکید بر اینکه موضوع برگزاری نمازهای جماعات در ادارات باید بیش از پیش فعال شود، افزود: بنا داریم با استفاده از ظرفیتهای فکری و علمی روحانیون سطح استان به سمت دستیابی به طرح جامعی برویم که با آن موضوع نماز در سطح مدارس، ادارات، مساجد، دانشگاه ها را بصورتی جدی ترویج کنیم.

وی تصریح کرد: در حوزه رفع برخی از آسیب های اجتماعی، نباید با تمسک به نسخه های سطحی بدنبال راه حل گشت، بلکه باید به صورت ریشه یابی شده به درمان بپردازیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه اگر ذکر خدا را بهمراه نماز اقامه کنیم آرامش به ما برمی گردد، گفت: خداوند سبحان می فرماید که هر کس از ذکر خدا غافل شود به زندگی سخت دچار می شود.

اعلایی ادامه داد: نماز جدایی از اینکه یک موضوع عبادی و حلقه اتصال بین خدا و بندگان است یک موضوع بسیار مهم اجتماعی نیز بشمار می رود.

وی در ادامه پس از استماع نظرات مختلف روحانیون محترم حاضر در جلسه به بازخوانی طرحهای فرهنگی استان در سال گذشت پرداخت و اضافه نمود: رویکرد همگانی باید براین اصل استوار باشد که هر کس نقش خود را برای توسعه استان انجام دهد.

استاندار ایلام همچنین حجم کمکهای دولتهای نهم و دهم با مساجد و امور دینی را دهها برابر دولتهای گذشته عنوان کرد و گفت: این نگاه های حمایتی همچنان ادامه دارد و لیکن نباید توقعات بگونه ای باشد که تنها دولت به ساخت مساجد و... بپردازد.

کد خبر 1355039

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha