پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۸

ایران ن‍‍ژاد:

عزم جدی فرمانداری کرج در برگزاری انتخابات سالم

عزم جدی فرمانداری کرج در برگزاری انتخابات سالم

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار کرج بر برگزاری انتخاباتی سالم همراه با شور و نشاط تاکید کرد.

مهدی ایران نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرمانداری شهرستان کرج تلاش دارد ضمن ایجاد شور و نشاط در انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخاباتی سالم برگزار کند.

وی افزود: انتخابات مظهر مردم سالاری دینی در کشور ماست و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره سعی داشته اند تا با زیر سئوال بردن سلامت برگزاری انتخابات و ایجاد تشکیک در نتایج آن به انقلاب اسلامی ما که حاصل خون شهداست، ضربه وارد کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه فرمانداری کرج برای برگزاری انتخاباتی بانشاط تلاش خواهد کرد، یادآور شد: صیانت از آرای کاندیداهای شرکت کننده در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی وظیفه ای است که در چارچوب قانون به آن عمل خواهد شد.
 
فرماندار کرج ضمن تاکید مجدد بر بی طرفی فرمانداری کرج از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ، گفت: در برگزاری انتخاباتی سالم عزمی راسخ وجود دارد بنابراین با هرگونه تخلف و یا حمایت از کاندیداهایی که از سوی مدیران و یا کارمندان فرمانداری و یا سایر ادارات شهرستان صورت گیرد به صورت جدی برخورد قانونی خواهد شد.
 
وی بیان کرد: به تمامی آحاد مختلف مردم اطمینان خاطر می دهیم که فردای قیامت را به دنیای امروز نفروخته و انتخاباتی سالم و  باشکوه برگزار خواهیم کرد.انتخاباتی سالم همراه با شور و نشاط برگزار خواهیم کرد     
 
کد خبر 1355164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha