به گزارش خبرنگار مهر، حسن غفوریان صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته دو نقطه پر حادثه حوزه استحفاظی راه های شهرستان یعنی پیچ زین آباد در محور بجستان - فردوس و پیچ چاه فایز و مرندیز در محور فیض آباد - بجستان ایمن سازی شد
وی افزود: این راه ها از طریق اقداماتی چون اصلاح شیب شیروانی، نصب علائم، نصب گاردریل، تعریض پل، اصلاح و ایمن شده است.
غفوریان افزود: در همین بازه زمانی تعدادی دیگر از مهم ترین نقاط حادثه خیز راه های شهرستان در محورهای روستایی سریده، نوقع، جزین، آهنگ و صلح آباد نیز اصلاح شده و نکات ایمنی در آن لحاظ شده است.
مسئول نمایندگی راه و ترابری بجستان گفت: نصب 2.5 کیلومتر گاردریل، ایجاد 70 کیلومتر شیار لرزاننده، انجام 250 کیلومتر خط کشی و تعمیر، بازسازی و نصب علائم اخباری، انتظاماتی و اطلاعاتی در اکثر محورهای بین شهری و روستایی حوزه استحفاظی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص طی بازه زمانی مد نظر است.
گفتنی است، با توجه به قرار گرفتن شهرستان بجستان در مسیر ارتباطی شش استان جنوبی و مرکزی کشور با مشهد و عبور تعداد بالایی از زائران امام رضا(ع) طی سال از این مسیر ایمن سازی راه های بجستان از اهمیت بالایی در سلامت مسافران تابستانی استان برخوردار است.
نظر شما