پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۳۴

حسینی:

قم می‌تواند مرکز فعالیتهای اصیل ایرانی اسلامی باشد

قم می‌تواند مرکز فعالیتهای اصیل ایرانی اسلامی باشد

قم - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر این که قم مرکز و پایگاهی برای کل کشور و حتی خارج از کشور است گفت: قم می‌تواند مرکزی برای فعالیت‌های فرهنگی هنری اصیل ایرانی اسلامی در کشور باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی صبح یکشنبه در مراسم افتتاح مجتمع فرهنکی هنری شهید آوینی که با حضور دو تن از نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی، استاندار قم و جمعی از مدیران استانی برگزار شد با اشاره به سرعت گرفتن اقدامات و فراهم آمدن زیرساختهای فرهنگی در قم، تصریح کرد: این کارها برای این است تا اربابان هنر و صاحبان اندیشه در قم بتوانند نیازهای استان خود و کشور را پاسخگو باشند.

وی با بیان این که قم مرکز و پایگاهی برای کل کشور و حتی خارج از کشور است، اظهار داشت: در این برهه از زمان انتظارات از فرهنگیان و هنرمندان قم بیش از زمان گذشته است و وزارت ارشاد وظیفه حمایت و تامین اعتبارات را دارد اما وظیفه اصلی بر دوش خود هنرمندان است.

حسینی اظهار داشت: قم می تواند مرکزی برای فعالیت های فرهنگی و هنری اصیل ایرانی و اسلامی باشد برای مثال در خصوص برگزاری کنگره شعر فاطمی که در قم برگزار می شود، این استان می تواند الگویی برای کل کشور باشد.

وی افزود: همچنین در مورد جشنواره‌های مختلفی که در کشور برگزار می شود قم می‌تواند نقش مهمی داشته باشد برای مثال در مورد جشنواره فرهنگی هنری رضوی که هر ساله در شهر مشهد برگزار می شود، قم می تواند در جهت غنای برنامه های آن نقش محوری داشته باشد.

تاکید بر نقش قم در تولید فیلم های فاخر مذهبی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود مراکز علمی و مذهبی متعدد در قم، بیان داشت: قم به دلیل وجود منبع عظیم حوزه علمیه می تواند، در تولید فیلم های فاخر مذهبی کمک زیادی انجام دهد چرا که دسترسی به صاحب نظران و اسلام شناسان در قم بسیار راحت تر است.

کد خبر 1355779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha