پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۳

تحولات همسایگان شرقی/

کشته شدن یک مقام محلی در افغانستان /افزایش تنش در روابط پاکستان -آمریکا

کشته شدن یک مقام محلی در افغانستان /افزایش تنش در روابط پاکستان -آمریکا

کشته شدن فرماندار شهرستان "مقر" در ولایت بادغیس، انفجار مین در قندهار و اظهارات سخنگوی ارتش پاکستان درباره گزارش روزنامه نیویورک تایمز از جمله تحولات مهم همسایگان شرقی کشورمان به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری  مهر به نقل از شینهوا، صبح امروز یکشنبه بر اثر انفجار یک بمب کنار جاده ای در ولایت بادغیس در غرب افغانستان، فرماندار شهرستان " مقر" کشته و هفت فرد دیگر از جمله پنج پلیس و دو غیرنظامی زخمی شدند.

این حادثه صبح امروز در شهرستان "مقر" ولایت بادغیس هنگام برخورد خودروی حامل "محمد داود" فرماندار مقر با یک مین کنار جاده ای روی داد.

"شراف الدین مجیدی" سخنگوی والی بادغیس به خبرنگار مهر گفت : در این رویداد فرماندار کشته و سه محافظ وی زخمی شدند. طالبان همچنین مسئولیت این حادثه را به عهده گرفت.

خبر دیگر اینکه بر اثر انفجار یک مین در شهر قندهار در جنوب افغانستان سه پلیس کشته و شش فرد دیگر زخمی شدند.

پلیس افغانستان تحقیقات اولیه را درباره این حادثه آغاز کرد و تمام مجروحین برای معالجه به بیمارستان شهر قندهار در 450 کیلومتری شهر کابل منتقل شده اند. 

همچنین شبه نظامیان مسلح چهار گروگان را در ولایت فراه افغانستان کشتند.

همزمان با بالا گرفتن تنشها در روابط واشنگتن-اسلام آباد، ژنرال "اطهر عباس" سخنگوی ارتش پاکستان در گفتگو با رویترز ضمن انتقاد از روزنامه نیویورک تایمز گزارش این روزنامه آمریکایی را درباره همکاری سرویس اطلاعاتی این کشور (آی اس آی) با "اسامه بن لادن" رهبر القاعده به منظور تضعیف پاکستان و حمله مستقیم به سازمان امنیت و آژانسهای اطلاعاتی این کشور خواند.

وی با اشاره به نقش مهم آی اس آی در حمله تروریستی سال 2008 در بمبئی گفت : سرویس اطلاعاتی پاکستان یک سازمان اطلاعات استراتژیک است.

اطهر عباس در رابطه با اخراج مربیان آمریکایی از پاکستان گفت : با توجه به آنکه حضور برخی از نظامیان آمریکایی در پاکستان ضرورتی ندارد، خواستار بازگشت آنها به کشور خود شدیم.

کد خبر 1355953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha