پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۲

آزاد:

تجلیل شهدا از شعائر الهی است

تجلیل شهدا از شعائر الهی است

زاهدان - خبرگزاری مهر: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تجلیل شهدا از شعائر الهی است و همگان باید در این زمینه سعی و تلاش خود را به کار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد آزاد یکشنبه عصر در دیدار با جمعی از خانواده شهدا اظهار داشت: این استان در طول هشت سال دفاع مقدس، شهدای بسیار با عظمتی را تقدیم اسلام و کشور کرده که باید به نحو مطلوب به جامعه شناسانده شوند.

وی امکان سنجی تدوین نقش شهدا تاثیر گذار در ادوار مختلف تاریخی به وِیژه دوران دفاع مقدس را پیشنهاد کرد و برای شناسایی آن به لایه های مختلف جامعه تاکید داشت.

وی با اشاره به برخورداری حکومت از توان مردمی گفت: انقلاب اسلامی ایران دارای شگفتی‌ های بسیاری است که تحول روحی و الهی در دل و جان ملت از جمله این شگفتی ‌ها است.

وی افزود: این انقلاب بعد از بعثت پیامبر (ص) و قیام مقدس و خونین حضرت اباعبدالله (ع) در کربلا در ایران اسلامی شکل گرفت و با اتکای به فرهنگ شهادت راه خود را پیمود و به پیروزی ختم شد.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: امروز انقلاب اسلامی ایران در اوج عزت است و شهادت بزرگترین و مقدس ‌ترین مقوله کشور است و معانی بسیاری دارد.

وی گفت: اگر ملت ایران در بالاترین درجه و سطح قرار دارد و توانسته دشمنان را خوار کند به سبب ماندگاری فرهنگ شهادت و روحیه شهادت طلبی و ایثارگری است.

وی افزود: این فرهنگ باید به بهترین شکل در لایه های مختلف جامعه تببین شود.

در این دیدار آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان و معاون استاندار نیز حضور داشتند.

کد خبر 1355985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha