به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بوستون گلوب چاپ آمریکا، "لئون پانتا" که در راه سفر به بغداد صحبت می کرد ایران را به فراهم کردن تسلیحات برای شورشی ها در عراق متهم کرد و درعین حال آن را مایه نگرانی عمیق ایالات متحده پس از افزایش کشتار در چند هفته اخیر دانست.
وی در ادامه مدعی شد: ما مشاهده می کنیم که بیشتر این تسلیحات از ایران می آید و در واقع اینها به ما آسیب هایی زده اند.
پانتا سومین مقام آمریکایی است که در روزهای اخیر اتهاماتی را علیه جمهوری اسلامی در رابطه با کمک به بی ثباتی های عراق وارد کرده است.
وزیر دفاع آمریکا همچنین در ادامه سخنان غیر مستند خود اضافه کرد: اکنون کار درست این است که مطمئن شویم و تا با تمام تلاش تضمین کنیم که عراقی ها در کشورشان هر کاری برای توقف رسیدن این تسلیحات به دست شیعیان و ممانعت از کاربرد آنها انجام می دهند.
"جیمز جفری" سفیر آمریکا در بغداد و "مایک مول"ن رئیس ستاد مشترک ایالات متحده نیز پیش از این اتهامات مشابهی را وارد کرده بودند.
همچنین رابرت گیتس وزیر دفاع سابق آمریکا نیز در آخرین مصاحبه خود اتهاماتی را درباره نقش ایران در بی ثباتی منطقه به تهران وارد کرد.
نظر شما