به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الجزيره عربستان، دادگاه نظامي اسرائيل دوشنبه اين هفته اين حكم ظالمانه را بر ضد محمود ابوورده وابسته جنبش حماس صادر كرد ، تل آويو ورده را به دست داشتن در قتل 45 اسرائيلي در عمليات شهادت طلبانه متهم كرده است .
دادگاه نظامي رژيم صهيونيستي در كرانه باختري همچنين چهارشنبه گذشته احمد الجيوسي يك عضو حماس را در شهر طولكرم به 35 بار حبس ابد و ده سال زندان ديگر (معادل 885 سال ) محكوم كرد.
اشغالگران ادعا مي كنند كه الجيوسي به برنامه ريزي براي عمليات در هتل بارك يهودي در دو سال پيش متهم بوده است .
از سوي ديگر وزارت امور اسيران فلسطين در گزارشي كه اخيرا منتشر كرد، فاش كرد كه از بين 8 هزار اسير زن و مرد فلسطيني در زندان هاي اسرائيل ، پنج نفر بيش از 25 سال زندان را تحمل كرده اند و همچنان در اسارت هستند ، 10 تاي آنها بيش از 20 سال و 409 اسير بيش از 10 سال را در زندان هاي اسرائيل بسربرده اند و همچنان هم در اسارت هستند.
در اين گزارش به اين نكته اشاره شده است كه از بين كل اسراي فلسطيني 1893 اسير محاكمه شده اند و 920 اسير هم بدون ارائه هر گونه اتهام بر ضد آنها همچنان در بازداشت بسر مي برند . علاوه بر آن 3061 اسير زن و مرد فلسطيني بدون اينكه اتهاماتي بر ضد آنها مطرح شود همچنان در اسارت اسرائيل بسر مي برند.
لازم به ذكر است اسراي فلسطيني به مدت شش ماه محكوم مي شوند و آنگاه اين حكم به طور خودكار تمديد مي شود بدون اينكه در دادگاه محاكمه شوند .
نظر شما