به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از راديو آمريكايي " سوا" ، منابع نظامي آمريكا از كشته شدن 71 نظامي اين كشور در جريان عمليات نظامي در شهر فلوجه خبر دادند كه اين تعداد 20 تن بيشتر از آماري است كه قبلا اعلام شده است .
اين تعداد بيش از نصف مجموع كشته هاي آمريكا در عراق در ماه نوامبر است كه به 134 تن رسيده است.
منابع نظامي آمريكا تعداد شورشيان را در حمله به فلوجه بين 1200 تا 1600 تن برآورد كرده بودند كه صدها تن از آنها كشته شدند.
شايان ذكر است آمريكا به شكست ارتش خود در فلوجه اعتراف كرده است، ارتش اشغالگر آمريكا به شكست عمليات سايه هاي خشم در شهر فلوجه عراق وناتواني در برابر شبه نظاميان مسلح با وجود برتري همه جانبه اشغالگران در تجهيزات نظامي اعتراف كرد .
ارتش آمريكا اعتراف كرد كه شبه نظاميان مسلح از توانايي بازيابي و بسيج مجدد نيرو و مقاومت برخوردارند.
شمار كشته هاي آمريكا تا 10 روز پيش 52 تن و تعداد مجروحان 425 تن اعلام شده بود .
با وجود اعتراف ارتش آمريكا به شكست خود در فلوجه بمباران اين شهر از سوي جنگنده هاي آمريكايي همچنان ادامه دارد.
در سند محرمانه ارتش آمريكا كه روزنامه نيويورك تايمز آن را فاش كرده است، با اقرار به شكست عمليات نظامي آمريكا در فلوجه موسوم به "سايه هاي خشم" آمده است: آمريكا نمي تواند به پيروزي قطعي درعمليات نظامي خود در فلوجه دست يابد و احتمالا مردان مسلح بارديگر به اين شهر بازمي گردند.
اين در حالي است كه شبه نظاميان مسلح در فلوجه 12 روز پيش در بيانيه اي از كشته شدن 400 نظامي آمريكايي و اسارت 132 تن ديگر خبرداده بودند.
نظر شما