به گزارش خبرنگار مهر، حسن ایمانی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه سطح 555 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گل محمدی رفته است، گفت: از این میزان 475 هکتار آن در مرحله باردهی و 80 هکتار آن در مرحله نهال است.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گل سرخ در هر هکتار سه تن گل تر و در مجموع هزار و 425 تن گل تر از مزارع گل محمدی شهرستان اسکو بوده است، افزود: این میزان گل سرخ پس از برداشت به مراکز گلاب و اسانس گیری و خشک کنی اسکو و شهرستانهای همجوار انتقال می یابد.
ایمانی با بیان اینکه شهرستان اسکو رتبه اول تولید استانی این محصول را به خود اختصاص داده است، گفت: بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی 188 هکتار و متعلق به روستای گنبرف است.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان اسکو در ادامه با اشاره به پتانسیل و بستر مناسب تولید گل محمدی در شهرستان اسکو و عدم کفاف ظرفیت کارخانجات و کارگاههای فرآوری موجود تولید کنندگان گل محمدی ادامه داد: در صورت احداث کارخانجات و کارگاههای گلاب و اسانس گیری امکان اشتغال تعداد کثیری از جوانان فراهم خواهد شد.
گفتنی است از هر تن گل محمدی حدود 500 الی 700 گرم اسانس گل محمدی بدست می آید که قیمت هر گرم آن در بازارهای جهانی حدود هشت دلار است.
نظر شما