به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از راديو آمريكايي " سوا" ، حازم شعلان در رم گفت : اوضاع امنيتي كشور در آن سطحي كه براي برگزاري انتخابات لازم است باشد ، نيست .
وي ابراز عقيده كرد كه تمام شرايط براي برگزاري انتخابات به طور كامل محقق نشده است و اطلاعات ضد و نقيضي درباره وجود مشكلات امنيتي دارد.
شعلان افزود : من تاكنون از وضعيت امنيتي راضي نيستيم زيرا مرزهاي ما همچنان باز است و دشمنان ما و تروريست ها از كشورهاي همسايه وارد مي شوند .
شعلان در عين حال با بيان اينكه چون يك فرد نظامي است وظيفه دارد دستورات را اجرا كند، تصريح كرد: مرد نظامي اهميت اجراي دستورات را مي داند و هر آنچه در توانش دارد براي احترام به زمان 30 ژانويه (11 بهمن ) براي برگزاري انتخابات انجام خواهد داد اگر دولت و سازمان ملل و جامعه بين المل به برگزاري آن در موعد مقرر پايبند باشند.
اوضاع امنيتي در سطح مطلوب نيست
اظهارات شعلان در حالي است كه فلاح النقيب وزير كشور عراق شب گذشته در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار بين الملل خبرگزاري مهر كه متن كامل آن فردا منتشر مي شود، از آمادگي هاي دولت موقت براي برگزاري انتخابات در موعد مقرر خبر داده بود و بر عزم وجديت آن براي فراهم كردن مقدمات برگزاري اين عمليات دمكراتيك تاكيد كرد.
با نزديك شدن به زمان انتخابات در عراق دو جبهه در مقابل آن گشوده شده است جبهه موافقان برگزاري در موعد مقرر و جبهه مخالفان برگزاري در زمان اعلام شده كه با توجه به اينكه درجبهه موافقان مراجع بزرگ شيعه و اكثر علما، احزاب نماينده اكثريت ، دولت موقت و مجلس ملي موقت وجود دارد كفه اين ترازو به نفع موافقان سنگيني مي كند در حالي كه در جبهه مخالفان برگزاري انتخابات در موعد مقرر كه خواستار تعويق زمان انتخابات تا شش ماه ديگر شده اند تنها چند حزب وابسته به اقليت قرار دارند كه البته برخي كشورهاي عربي نيز با نگراني از برگزاري انتخابات در موعد مقرر (11بهمن) از به تعويق افتادن آن حمايت كرده اند شكاف درجبهه موافقان ومخالفان برگزاري انتخابات در راس موعد مقرر هر روز عميق تر مي شود و حتي برخي مسئولان عراقي نيز به جمع موافقان ومخالفان پيوسته اند.
معاون رئيس جمهور عراق نيز دو روز پيش در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار بين الملل خبرگزاري مهر با رد درخواست برخي احزاب اقليت براي به تعويق افتادن انتخابات تصريح كرد هيچ بهانه اي در اين مورد قابل قبول نيست.
نظر شما