پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آذر ۱۳۸۳، ۱۴:۱۳

مدير كل تامين اجتماعي تهران بزرگ در گفتگو با "مهر ":

قانون نوسازي صنايع زنگ خطري براي تامين اجتماعي است

مدير كل تامين اجتماعي تهران بزرگ گفت : اگر قانون نوسازي صنايع به اجرا در آيد بيش از هر كس سازمان تامين اجتماعي متحمل زيان خواهد شد.

مجيد روزي فراخ در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : با وجود اينكه لايحه نوسازي صنايع هنوز اجرا نشده اما بيش از 20 هزار نفر تقاضاي بازنشستگي در تهران داشته ايم كه پيش بيني مي شود كه به 40 هزار نفر در تهران برسد و اين زنگ خطري براي سازمان تامين اجتماعي است .

وي گفت : در حال حاضر در تهران بزرگ بيش از 230 هزار نفر بازنشسته،  از كار افتاده و بازمانده وجود دارد كه از اين تعداد بيش از 120هزار نفر بازنشسته سازمان تامين اجتماعي و مابقي بازماندگان هستند. 

 وي تصريح كرد : در قانون نوسازي صنايع  مقرر شده جهت پرداخت مستمري 5/2 سال از 5 سال ارفاقي كه فرد با قانون 25 سال بازنشسته مي شود را كارفرما و 5/2 سال ديگر را دولت پرداخت كند اما با توجه به  بار مالي كه اين طرح دارد به مراتب بيش از مبلغي است كه در مجلس تصويب شده است بنابراين به طور حتم سازمان تامين اجتماعي با مشكل مواجه خواهد شد.

مدير كل تامين اجتماعي تهران بزرگ خاطر نشان كرد : در صورتيكه دولت سهم خود را نيز پرداخت كند با منابع موجود فقط پرداخت يكسال مستمري يك بازنشسته را جوابگو خواهيم بود و مابقي بار مالي زيادي است كه به سازمان تامين اجتماعي تحميل مي شود و اين در حالي است كه براي اين هزينه ها منابع ديگري تعيين نشده است و قطعا ادامه اين روند براي سازمان مشكلات بسياري ايجاد خواهد كرد.

 

 

 

کد خبر 135697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha