به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، پلیس قبرس 20 تن از معترضان به انفجار روز دوشنبه در یک پایگاه دریایی این کشور را بازداشت کرد.
این افراد با تجمع در مقابل کاخ ریاست جمهوری این کشور بی مسئولیتی دولت را عامل کشته شدن 12 نفر و مجروح شدن بیش از 50 نفر دیگر در این حادثه دانستند. بنا بر اعلام مقامات پلیس این افراد بدلیل پرتاب سنگ و درگیر شدن با نیروهای امنیتی که به مجروح شدن شماری از آنان انجامید، بازداشت شده اند.
خبرگزاری رویترز نیز از انتقاد دولت قبرس از بی توجهی سازمان ملل به درخواستهایش برای خارج ساختن کانتینرهای حاوی مواد منفجره از این منطقه خبر داد.
بر این اساس دولت پیش از این کوشیده است 98 کانتینر حاوی این مواد را که در سال 2009 از یک کشتی عازم سوریه ضبط شده، از این پایگاه دریایی خارج سازد، اما این درخواستها تا کنون از سوی این سازمان بی پاسخ مانده است.
"استفانوس استفانو" سخنگوی دولت قبرس در این رابطه گفت: ما پیش از این اعلام کرده ایم که این مواد نباید در خاک ما نگهداری شود. به گفته وی درخواست قبرس برای تحویل این کانتینرهای مهمات به نیروهای سازمان ملل در لبنان، آلمان و یا مالتا مورد پذیرش قرار نگرفته و این کشور ناچار به نگهداری آنها شده است.
استفانو یادآور شد مصادره محموله کشتی مذکور به خواست سازمان ملل و در اجرای قطعنامه شورای امنیت بوده و به همین دلیل مسئولیت نگهداری آن نیز به عهده همین سازمان است.
نظر شما