به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود حمیدی با اشاره به خبر موفقیت هنرجویان هنرستان های استان قم در مسابقات کشوری، تصریح کرد: این موفقیت حاصل تلاش تمامی هنر آموزان و فرهنگیان استان به خصوص شاغلین در هنرستان های استان است.
وی افزود: این دوره از مسابقات در مرحله ناحیه ای با ارائه 350 اثر در 7 رشته و 25 زمینه از جمله گرافیک، نقاشی، صنایع دستی، نقشه کشی معماری، عکاسی، چاپ دستی، طراحی برگزار شد.
رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان قم یادآور شد: در نهایت پس از ارزیابی های انجام شده 40 اثر هنرجویی و 9 اثر هنر آموزی برای ارزیابی نهایی به مرحله کشوری معرفی شد.
وی این دوره از مسابقات را چهاردهمین مرحله جشنواره هنری ویژه هنرجویان و هنرآموزان دانست و بیان داشت: دبیرخانه جشنواره کشوری مستقر در استان کرمان 3000 آثار رسیده را از ششم تا هشتم خرداد ماه با حضور 30 ناظر و داور از استان های سراسر کشور به مرحله داوری گذاشت که در این مرحله نیز 130 اثر جهت راه یابی به مرحله پایانی جشنواره معرفی شدند.
حمیدی سهم استان قم در این مرحله را 7 اثر برشمرد و گفت: از این تعداد شش برگزیده به تنهایی از ناحیه سه آموزش و پرورش و یک رتبه سومی متعلق به"طاهره حلبی" از هنرستان حضرت معصومه(س) واقع در آموزش و پرورش ناحیه 2 قم می باشد.
وی 2 رتبه اول کشوری را متعلق به خانم ها "نرگس مطیع فرد" و "نسترن شیرین" سخن از هنرستان حضرت زهرا(س) دانست و ادامه داد: کسب عناوین مذکور و احراز 2 رتبه دومی توسط خانم ها "فاطمه چهره گشا" و "لیلا حیدری" به ترتیب از هنرستان های حضرت زهرا(س) و دکتر حسابی ناحیه سه آموزش و پرورش بوده است.
رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان قم اضافه کرد: همچنین رتبه های سوم و چهارم توسط خانم ها "زهرا اسحاقیه" و "مریم فراهانی" از هنرستان حضرت زهرا(س) کسب شده است.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فنی و حرفهای و کار دانش آموزش و پرورش استان قم از کسب 7 رتبه کشوری توسط دانش آموزان قمی در چهاردهمین جشنواره هنری ویژه هنرجویان و هنرآموزان خبر داد.
کد خبر 1357212
نظر شما