به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله فتحی شامگاه دوشنبه در اولین جشنواره فرش دستباف استان کردستان افزود: با توجه به اینکه فرشبافی یکی از سخت ترین و زیان آورترین شغلهاست و فرشبافان استان کردستان که اکثریت انها را قشر کم درآمد تشکیل می دهند نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان هستند.
وی بیان کرد: به علت زیان آوربودن این شغل اکثر فرشبافان استان کردستان بعد از چند سال فعالیت به دلیل بهداشتی نبودن محیط کارگاه و تجهیزات لازم به انواع مشکلات تنفسی و بیماری دچارمی شوند که تسریع در راستای بیمه این افراد می تواند زمینه را برای توسعه و ارتقاء این بخش فراهم کند.
رئیس اتحادیه فرش دستباف استان کردستان با اشاره به جمعیت 90 هزارنفری فرشبافان در این استان اظهار داشت: تنها 20 هزار نفر از این جمعیت تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دارند و باید برای تسریع در بیمه کردن این افراد اقدامات و برنامه های بهتری از سوی مسئولان و متولیان اجرایی شود.
وی افزود: اکثر کارگاه های تولید فرش در استان خانگی است که از امکانات اولیه یک کارگاه تولیدی برخوردار نیست و به همین دلیل با نظارت و حمایت بیشتر می توان بخشی از مشکلات فرشبافان را رفع کرد.
فتحی بیان کرد: به دلیل کمبود تسهیلات و عدم حمایت لازم بخش خصوص صنعت فرش استان کردستان نمی تواند همپای بخش های خصوصی شهرهای اصفهان و تبریز به در بازارهای داخلی و بین المللی حضور یابد.
در پایان این همایش که با حضور مسئولان استانی برگزار شد از خریداران و فروشندگان برتر اولین جشنواره و نمایشگاه استانی فرش دستباف تجلیل به عمل آمد.
نظر شما