هوشنگ رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر نقش جانبازان در دفاع از حیثیت، شرف و تمامیت ارضی کشور اظهار داشت: امروز قهرمانی ها و شادی های خود را مدیون از خود گذشتگی شهداء، ایثارگران و جانبازان ایران اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران همواره قدردان رشادت های جانبازان و خانواده های آنان است اظهارداشت: این عزیزان خاصه جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان نیاز به توجه بیشتری از سوی مسئولان دارند.
رحمتی، جانبازان و خانواده های آنها را جزو نجیب ترین و محروم ترین قشر جامعه بر شمرد و افزود: خانه ورزشکاران ایران در قالب یک مجموعه مردم نهاد در تلاش است تا جهت ادای دین به جانبازان کشور نسبت به ایجاد محیطی فرحبخش بدور از آلودگی هوا و زندگی ماشینی ،نقشی در تسکین آلام و سلامت روحی آنان ایفا کنند.
رحمتی با تشریح جزییات این طرح افزود:معاونت عمرانی خانه ورزشکاران ایران با تهیه زمینی در منطقه آغوزداربن کلاردشت و نامه ای از ریاست جمهوری و اخذ دستور رئیس جمهور مبنی بر رسیدگی و انجام امورات مربوطه توسط بنیاد شهید و ایثارگران کشور در سال گذشته، احداث شهرک تفریحی و رفاهی کوثر ویژه ایثارگران و جانبازان و خانواده معظم شهداء را آغاز کرده است.
رئیس هیئت مدیره خانه ورزشکاران ایران با بیان اینکه انتظار می رود همه دستگاهها و ارگان ها فارغ از دغدغه های معمول با تمام وجود ازاین طرح در جهت رفاه و تامین سلامتی جانبازان حمایت کنند، ادامه داد: قطعا همراهی معنوی و تعامل بخش های مختلف، در سرعت بخشیدن به اجرای پروژه که هدف ایجاد مجموعه ای رفاهی، توانبخشی، تفریحی و ورزشی برای استفاده جانبازان و خانواده بزرگ ایثارگران را دنبال می کند،موثر است.
وی با تاکید بر تحقق آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به خانواده های شهدا و ایثارگران گفت: بزودی فاز نخست پروژه در جهت پیشبرد اهداف نظام و رفاه حال این عزیزان به بهره برداری می رسد.
رحمتی با بیان اینکه استفاده از مواهب طبیعی و الهی در منطقه ای سرشار از شکوه و عظمت پروردگار نباید تنها به اقشار مرفه جامعه اختصاص داشته باشد افزود: تسکین بخشیدن به دردهایی که در عمق وجود جانبازان مسکن دارد و توانبخشی آنها در منطقه ای با آب و هوای مطلوب موضوعی است که کمتر به آن توجه شده است.
وی اظهار داشت: خانه ورزشکاران ایران به عنوان متولی اصلی این طرح تاکنون از حمایت های بنیاد شهید و ایثارگران کشور برخوردار بوده و نسبت به اخداث جاده دسترسی، برق رسانی و چندین دستگاه ویلا و آپارتمان اقدام کرده است.
رحمتی با انتقاد از برخی کم مهری ها ابراز امیدواری کرد: هیچ امری مانع کند شدن کار و ادای این وظیفه خطیر نشود.

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره خانه ورزشکاران ایران گفت: بزرگترین مجموعه رفاهی جانبازان و خانواده های شهداء در مازندران احداث می شود.
کد خبر 1357839
نظر شما