پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۹:۴۱

در غیاب مجیدی و یوسفی؛

تمرین استقلال با حضور رحمتی و یک برزیلی برگزار شد/ جرو بحث جباری و عمران‌زاده

تمرین استقلال با حضور رحمتی و یک برزیلی برگزار شد/ جرو بحث جباری و عمران‌زاده

تمرین عصر سه شنبه تیم استقلال در غیاب فرهاد مجیدی و محسن یوسفی و با حضور یک بازیکن برزیلی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین عصر سه شنبه تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 در ورزشگاه آزادی آغاز شد. در این تمرین پژمان منتظری تنها بازیکن ملی پوش تیم استقلال نیز حضور داشت و در کنار دیگر بازیکنان در مراحل آماده سازی تیم شرکت کرد.

شاید مهمترین اتفاق تمرین امروز استقلال حضور سیدمهدی رحمتی در جمع مربیان و بازیکنان این تیم بود. این بازیکن که عصر امروز با عقد قراردادی یکساله به تیم استقلال پیوست، ساعت 18:45 در محل تمرین آبی پوشان حضور یافت و نظاره گر تلاش هم تیمی‌های جدیدش شد.

رحمتی که فرزندش را نیز به همراه داشت، پس از احوالپرسی با مربیان و بازیکنان استقلال بصورت جداگانه با پرویز مظلومی و حسین ترابپور دقایقی گفتگو کرد. این دروازه بان ملی پوش در زمان حضور در تمرین استقلال از سوی نزدیک به یکصد هواداری که در زمین شماره سه ورزشگاه آزادی حضور داشتند، مورد تشویق قرار گرفت.

در تمرین امروز استقلال فرهاد مجیدی همچنان غایب بود و محسن یوسفی نیز در جمع آبی پوشان حضور نداشت. ظاهرا یوسفی برای رسیدگی به امور شخصی از مربیان استقلال اجازه گرفته و در تمرین این تیم شرکت نکرده است.

پرویز برومند همچنان در تمرینات تیم استقلال حضور دارد. این بازیکن امروز هم زیر نظر حسین ترابپور به تمرین پرداخت.

حضور یک بازیکن برزیلی در تمرین امروز استقلال از نکات جالب توجه این تمرین بود. این بازیکن برزیلی که "داوی" نام داشت، ظاهرا تخصص بازی در پست دفاع را دارد و امروز در این ناحیه از زمین بازی کرد.

تمرین عصر امروز سه شنبه تیم استقلال که تا ساعت 19:30 به طول انجامید، با دویدن و گرم کردن بدن‌های بازیکنان آغاز شد، در ادامه آبی پوشان به حرکات کششی و دویدن‌های سرعتی پرداختند و با فوتبال در قالب دو تیم سرمه‌ای و صورتی به کار خود پایان دادند.

در جریان بازی درون تیمی بین مجتبی جباری و حنیف عمران‌زاده برخوردی به وجود آمد که این مسئله واکنش دو طرف و جر و بحث آنها را به همراه داشت. پیش از آنکه کار این دو بازیکن به زد و خورد بیانجامد، جواد شیرزاد و کیانوش رحمتی دخالت کردند و به این غائله خاتمه دادند.

کد خبر 1358129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha