پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ تیر ۱۳۹۰، ۹:۴۰

اخبار کوتاه از ورزش استان قم

اخبار کوتاه از ورزش استان قم

قم - خبرگزاری مهر: حضور راه و ترابری قم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال، تقدیر باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان از مهاجم صبای قم و اعزام داور قمی به کلاس آسیایی کاراته عناوین مهمترین خبرهای کوتاه ورزشی از استان قم است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم بسکتبال راه و ترابری قم در فصل آینده مسابقات لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور شرکت می‌کند.

این در حالی است که جلسه هیئت رئیسه فدراسیون بسکتبال در همین راستا برگزار شد که در این جلسه تعداد سهمیه‌های ملی و تعداد تیم‌های لیگ‌برتر مشخص شدند و بر اساس مصوبات جلسه، تعداد تیم‌های حاضر در لیگ برتر فصل آینده بسکتبال باشگاه های کشور حداکثر 12 تیم و تعداد بازیکنان سهمیه ملی هم 18 بازیکن اعلام شد که فدراسیون بسکتبال در روزهای آینده اسامی آنها را اعلام خواهد کرد.

همچنین در این جلسه یکی از شرط‌های حضور برای فصل آینده لیگ برتر داشتن یک تیم پایه از متولدین 75 به بالا در نظر گرفته شد، ضمن اینکه در ابتدای این جلسه نیز کمیته مربیان و کمیته آموزش در مورد برگزاری کلینیک مربیان پایه که با حضور مدرسان خارجی برگزار شد، ارائه کردند.

راه و ترابری قم در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور نخستین حضور خود در این مسابقات را تجربه کرد و با کسب مقام ششمی به کار خود پایان داد.

تقدیر باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان از مهاجم صبای قم

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان از مهاجم جدید تیم فوتبال صبای قم و دومین گلزن تاریخ رقابت های لیگ برتر فوتبال تقدیر کرد.

باشگاه سپاهان بعد از جدایی غلامرضا عنایتی مهاجم فصل گذشته خود از این باشگاه و پیوستن این بازیکن با سابقه به تیم فوتبال صبای قم از این مهاجم تقدیر کرد و در متن تقدیر نامه خود آورد: "باشگاه سپاهان از زحمات و تلاش های یک ساله این بازیکن با اخلاق و ارزنده فوتبال ایران سپاسگزاری می کند و برای وی در ادامه زندگی آرزوی موفقیت و سرافرازی همیشگی را از خداوند بزرگ خواستار است.

خاطرنشان می شود: غلامرضا عنایتی مهاجم سابق تیم ملی، سپاهان، استقلال و ابومسلم مشهد، با امضای قراردادی به مدت یک فصل به تیم فوتبال صبای قم پیوست تا در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور برای صبای قم بازی کند.

اعزام داور قمی به کلاس آسیایی کاراته

داور قمی به همراه 19 نفر از داوران کاراته کشورمان به منظور شرکت در کلاس آسیایی، امشب راهی کشور چین می‌شود.

این داور قمی حسن عباس زاده است که به همراه هلن سپاهی، فاطمه مسطوره‌بک، راضیه عطایی، علی صاحبی، المیرا گوزل‌زاده، علیرضا کرمانی، منوچهر حاجی‌محمدیان، موسی جعفری، محمد کاظمی، علی محسن‌پور، رضا توپی، حمید نیکوهمت، جمشید زند، یوسف گرشاسبی، محمد متقیان‌نژاد، شهناز حسنین، محمود پورحاجی‌باقر، جواد سلیمی و فرشاد مناف‌نژاد نفرات اعزامی به چین هستند که امروز به همراه داریوش قاسمی، دبیر فدراسیون راهی این کشور خواهند شد.

این تیم به همراه محمد علی مردانی عضو شورای داوران آسیا امشب کشورمان را به سوی مالزی ترک کرده و از آنجا به گوانگجو چین می‌رود، ضمن اینکه میزبان مسابقات قهرمانی آسیا دو ساعت با شهر گوانگجو فاصله دارد و کلاس‌های داوران از بیست و ششم تیرماه آغاز خواهد شد.

کد خبر 1358321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha