طالب غریب پور در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: در راستای جلوگیری از عرضه قلیان در اماکن عمومی و کافی شاپها توسط بهداشت محیط بندرعباس 112 عدد قلیان از سطح اماکن عمومی شهر بندرعباس جمع آوری شد و به کافی شاپ ها واماکن عمومی که قلیان عرضه می کردند اخطار کتبی ابلاغ شد و در صورت مشاهده مجدد با این واحدها برخورد قانونی می شود.
وی گفت: تهیه و عرضه هرگونه مواد غذایی بدون مجوز بهداشتی خلاف قانون است و به شدت با واحد متخلف برخورد می گردد که در همین ارتباط چهار باب خانه پزی نان افاغنه تعطیل و جمع آوری شد.
غریب پور افزود: همچنین شش گاری که به صورت غیر بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی فلافل عرضه می کرد توقیف شد.
غریب پور با اشاره به نمونه برداری مقدار جوش شیرین در نان گفت: نمونه برداری از نان جهت تعیین مقدار جوش شیرین 109 مورد در سه ماهه سال جاری صورت گرفته است.
نظر شما