پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۰

فوقی خبر داد:

چهار میلیون متر شبکه توزیع گاز طبیعی در اردبیل اجرا شد

چهار میلیون متر شبکه توزیع گاز طبیعی در اردبیل اجرا شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل گفت: از آغاز گازرسانی به شهرها و روستاهای استان اردبیل تاکنون بیش از چهار میلیون متر شبکه توزیع گاز در این استان اجرا شده است.

مجتبی فوقی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهردر اردبیل  اظهار داشت: از مجموع این میزان شبکه گاز اجرا شده در استان 54 درصد در شهرها و 46 درصد در روستاهای اجرا شده است.

وی به ادامه اجرا شبکه های گازرسانی در شهرها و روستاهای استان اشاره کرد و افزود: با اجرا عملیات شبکه گذاری در شهرهای مرادلو، موران و بیش از 50 روستای در دست اقدام در سطح استان میزان و حجم شبکه گذاری در استان افزایش خواهد یافت.

به گفته مدیر عامل شرکت گاز استان نوع شبکه های گاز اجرا شده در سطح استان اردبیل از نوع فولادی و پلی اتیلن است.

فوقی با بیان اینکه روند گازرسانی در این استان مطلوب بوده است، تصریح کرد: هم اکنون 250 هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی از مجموع یک میلیون و 225 هزار جمعیت استان از گاز لوله‌کشی طبیعی بهره مند هستند

وی گازرسانی به 626 روستای استان را از مهمترین اولویتهای کاری این شرکت تا پایان سال آینده برشمرد و ابراز داشت:  جذب اعتبارات ملی و استانی و نیز دریافت اعتبارات بانکی برای تسریع در گازرسانی به روستاها با توجه به سردسیر بودن منطقه ضروری است.

مدیرعامل شرکت گاز استان نصب  300 هزار کنتور هوشمند را از دیگر اولویتهای این شرکت در سال 90 عنوان کرد و یاآور شد: در سال گذشته به بیش از 111 روستای استان با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال گازرسانی شده است.
 

کد خبر 1358689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha