پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۹:۱۵

تقوی:

جهاد اقتصادی در گروه امنیت اقتصادی است

جهاد اقتصادی در گروه امنیت اقتصادی است

قم - خبرگزاری مهر: قائم مقام معاون اقتصادی وزیر اطلاعات با اشاره به سال جهاد اقتصادی گفت: اگر امنیت اقتصادی نباشد زیر ساخت و پایه جهاد اقتصادی محقق نخواهد شد و برای جهاد اقتصادی باید در کشور امنیت اقتصادی وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای تقوی در نوبت عصرگاهی همایش ارتقا سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد گفت: اگر فساد گسترش پیدا کند قطعا امنیت اقتصادی محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا فساد در محیط های اداری کاهش یابد و همه در این راستا مسئولیت داریم.

قائم مقام معاون اقتصادی وزیر اطلاعات بیان داشت: اولین تاثیر فساد در جامعه این است که توان دولت در زیر ساخت ها کاهش می یابد و باید برای سالم نگه داشتن آن هزینه کرد.

وی تاکید کرد: برای ایجاد امنیت اقتصادی باید با فساد اقتصادی مبارزه کرد و اگر به دنبال امنیت هستیم باید فساد را کاهش دهیم.
تقوی تصریح کرد: برای مبارزه با فساد راهکارهای بسیاری است که باید در راستای تحقق آن تلاش کنیم.

وی با اشاره به موضوع شفاف سازی در قوانین گفت: باید شفاف سازی به صورت گسترده دنبال شده و قوانین و مقررات در اختیار مردم قرار گیرد و این شفاف سازی موجب کاهش فساد خواهد شد.

قائم مقام معاون اقتصادی وزیر اطلاعات اذعان داشت: اگر اطلاعات به صورت شفاف در دسترس مردم قرار گیرد، طبیعتا فساد اداری کاهش یافته و همه با اطلاعاتی که از قانون دارند اجازه نمی‌دهند فساد ایجاد شود.

وی در ادامه به مبارزه با پولشویی در مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: در مبارزه با پولشویی به دنبال این هستیم که احتمال کشف تخلف را افزایش دهیم.

تقوی در ادامه گفت: ارگان های دولتی در عقد قراردادها توجه داشته باشند که باید تمامی مشخصات قراردادها، ثبت شده و در دسترس باشد.

وی با اشاره به خرید و فروش ارز گفت: این مسئله در حال ساماندهی است و سامانه ای برای این امر طراحی شده که باید تمام معاملات ارز در این سامانه ثبت شود.

 

کد خبر 1359083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha