پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۲

عشایری:

اصفهان در ورزش و صنعت کشور بی‌رقیب است

اصفهان در ورزش و صنعت کشور بی‌رقیب است

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت والیبال استان اصفهان گفت :استان اصفهان از لحاظ صنعتی بودن و قطب ورزش بی‌رقیب در کشور است .

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ عشایری چهار شنبه شب در همایش ورزش و صنعت اظهار داشت: وقتی 20 مدال آور ما از ورزشکاران اصفهانی هستند این پتانسیل خوبی است که نیازمند حمایت مجموعه های صنعتی است و می طلبد که بیش از پیش در این رابطه از ورزش این استان پهناور حمایت شود .

وی افزود: بر اساس تبصره ماده۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه، پرداخت هرگونه وجهی از محل بودجه کل کشور به هر شکل به ورزش حرفه‌ای  ممنوع شده و به همین خاطر هر استانی که دارای کارخانجات و صنایع مادر و در آمدزا بوده، توانسته در جرگه تیم های حرفه ای قرار گیرد .

رئیس هیئت والیبال استان اصفهان ساماندهی و توسعه ورزش حرفه ای با هدفمند سازی اعتبارات ورزشی دولتی و خصوصی و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های قانونی به تناسب علائق و استعدادهای منطقه ای را یکی از عواملی دانست که می تواند ورزش اصفهان را به جایگاه عالی برساند.

وی با ابراز خشنودی از اینکه صنعت می تواند برای ورزش مکمل خوبی باشد گفت :به عینه تجربه کرده ام که وقتی رئیس جمهوری از کارخانه باریج اسانس بازدید داشتند اولین صحبتی که شد این بود که آنها تیم والیبال تشکیل داده اند و این نشان می‌دهد که یک شرکت صنعتی چقدر می تواند در مباحث ورزشی تاثیر گذار باشد .

عشایری ادامه داد: با وجود اینکه ما همگی می دانیم آنچنان که در جوامع کشورهای توسعه یافته وصنعتی، کارخانجات، شرکت ها و صاحبان صنایع و حرف مادر در امر ورزش حرفه ای به دلیل رقابت، تولید کلان ، در اختیار داشتن بازار در سطح گسترده جهانی، وجود تکنولوژی تولید کالای مرغوب و خدمات بهتر و... و نهایتا دست یابی به درآمد کلان و وجود دیگر شاخص های بهره وری صنعتی، بازرگانی، اقتصادی، سیاسی و...، مشارکت و همکاری داوطلبانه بسیار بالایی دارند ولی در کشورهای در حال توسعه همانند ایران بخش خصوصی و غیر دولتی به دلایل و موانع و مشکلات متعدد که معمولا در کشورهای در حال توسعه وجود دارد متاسفانه صاحبان سرمایه و بخش غیردولتی و خصوصی فعلا علاقه چندانی نسبت به سرمایه گذاری و مشارکت در ورزش حرفه ای از خود نشان نمی دهند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته دستگاههای دولتی می توانستند با صرف بودجه به لیگهای دسته یک و لیگ برتر وارد شوند اما در سال 90 این امر میسر نیست و به همین خاطر باید با زمینه چینی و با برنامه ریزی های حامیانه از ورزش بخش خصوصی در این خصوص سرمایه گذاری کنند.

عشایری تاکید کرد: می طلبد که با تعصب خاصی نسبت به سلامت جامعه گام برداریم و به کمک یکدیگر آینده ای روشن و شاداب را به خصوص در استان اصفهان ایجاد کنیم .

وی گفت: در اصفهان استعدادهای بزرگ ورزشی در رشته های مختلف وجود دارد که با کمک بخش خصوصی می توانند در ورزش اصفهان گامهای خوبی را بردارند.

 

 

 

 

کد خبر 1359202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha