پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۹

پورمهدی:

نمایشگاههای صنایع دستی در گلستان برپا شد

نمایشگاههای صنایع دستی در گلستان برپا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی گلستان گفت: باتوجه به فرارسیدن ایام تابستان، نمایشگاه های محصولات صنایع دستی در سطح استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا پورمهدی بعد از ظهر پنجشنبه در گفتگویی خبری افزود: ستان گلستان با توجه به دارا بودن اقلیم های گوناگون و هانرهای سنتی متنوع، توانمندی های بسیاری در زمینه تولید صنایع دستی مختلف دارد.

وی با اشاره به ایام تابستان و حضور مسافران وگردشگران دراستان، اذعان داشت: دراین راستا نسبت به برپایی نمایشگاه های تابستانه صنایع دستی در مناطق گردشگر پذیر استان اقدام شده است.

وی افزود: این نمایشگاه های تابستانه در شهرستان های گرگان محل ناهارخوران، هتل راه و ماه و میدان ناهار خوران به صورت نمایشگاه دائمی، در شهرستان علی آباد کتول در محل آبشار پارک جنگلی کبودوال و بازارچه زینبیه به صورت نمایشگاه دائمی و شهرستان گنبد قابوس در پارک الغدیر با مشارکت بخش خصوصی و حضور هنرمندان فعال استان برگزار شده است.

پورمهدی عنوان کرد: این نمایشگاه های صنایع دستی از 23 تیر ماه تا 1 مرداد ماه در سطح استان برپاست و مورد بازدید علاقمندان و گردشگران قرار خواهد گرفت.

کد خبر 1359554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha