پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۵

تیروکمان معلولان-ایتالیا/

زهرا نعمتی رکورد شکست

زهرا نعمتی رکورد شکست

عضو تیم ملی تیروکمان ایران در رقابت های جهانی ایتالیا رکورد جهان را جا به جا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نعمتی در بخش ریکرو رقابت های جهانی که در تورینوی ایتالیا در حال برگزاری است در مجموع چهار مسافت با  1298 امتیاز  بالا تر از نمایندگان کره، چین و فنلاند قرار گرفت و رکورد جهانی این ماده را بهبود بخشید.

در همین مسابقات راضیه شیر محمدی  با امتیاز 1218 در جایگاه پنجم قرار گرفت  و با قرار گرفتن در بین 8 نفر برای مسابقات حذفی موقعیت بهتری پیدا کرد. زهرا جوانمرد نفر بعدی تیم ریکرو بانوان در جایگاه بیست و ششم قرار گرفت.
 
در مجموع تیمی، ریکرو بانوان ایران فعلا رتبه سوم را به خود اختصاص داده و روز جمعه (امروز) در جمع 12 تیم قرار خواهد گرفت و مسابقه خواهد داد.
 

 
در تیمی مردان، ایران در دور مقدماتی در بین 19 تیم رتبه پنجم را به خود اختصاص داده و مسابقات این تیم امروز پیگیری می‌شود. علاوه بر این، مسابقات مختلط  ریکرو و کامپوند هم برگزار شد که تیم مختلط ریکرو متشکل از خانم نعمتی و آقای رنجبر در بین 16 تیم انتخاب شده  جایگاه دومی را در مرحله مقدماتی کسب کرده و امروز رقابت های پایانی پیگیری می شود.
 
در گروه  ریکرو در کلاس نشسته، آقایان رنجبر و شهابی پور هر دو با دو حریف روبرو شدند که هردو با اقتدار حریفان خود را حذف کردند و به جمع 8 نفر فینالیست راه پیدا کردند. ادامه رقابت های انفرادی روز شنبه خواهد بود.
 
امین علیخانی نژاد درکلاس ایستاده در دور اول حذفی حریف خود را پشت سر گذاشت و در دور دوم با یک رقابت سخت به نتیجه مساوی با حریف فرانسوی رسید و در مرحله نهایی با اختلاف یک امتیاز از دور مسابقات حذف شد.
کد خبر 1359673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha