پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۷:۳۶

«مورچه‌های پاپتی» شعر کودکانه شدند

«مورچه‌های پاپتی» شعر کودکانه شدند

کتاب شعر «مورچه‌های پاپتی»که برای گروه سنی کودکان و نوجوانان توسط کمال شفیعی سروده شده، قرار است به زودی توسط انتشارات سوره مهر منتشر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال شفیعی در تشریح محتوای کتاب گفت: کتاب «مورچه‌های پاپتی» شامل 14 شعر نو بوده که اشعار در قالب کلاسیک و با زبانی نو برای کودکان و نوجوانان گفته شده است.

شفیعی در ادامه اشعار کتاب را نوعی شعر تفکر خلاق برای کودک خوانده و اظهار کرد که با آموزش غیرمستقیم و زیر پوستی سعی شده نگرش جدیدی به کودک القا شود.
 
وی همچنین به عنوان کتاب، «مورچه های پاپتی» اشاره کرده و گفت: به علت پارادوکس موجود در اسم کتاب سعی شده تخیل کودک با این انتخاب، درگیر شود.
 
این کارشناس و روانکاو عرصه کودک در ادامه به وجه تمایز این کتاب با دیگر آثار به چاپ رسیده در حوزه کودکان و نوجوانان اشاره کرده و افزود: از آنجایی که سعی شده به این اشعار از زاویه چشم کودک نگاه شود انتظار می‌رود کتاب مورد استقبال کودکان و نوجوانان قرار گیرد.
 
کد خبر 1359917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha