محمد رضا عاشوری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسائل ویژه نیازمند نگرش ویژه است و همه مسئولان باید با تلاش و همتی مضاعف، در راستای افزایش اشتغال در جامعه از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی بیان کرد: بسیاری از مشکلات ما به دلیل تشریفات زائد اداری است و مسوولان باید در راستای حذف موانع بکوشند.
عاشوری گفت: گام اصلی برای گسترش مشاغل خانگی که تامین اعتبار است، برداشته شده و 150 میلیارد ریال برای این مشاغل در نظر گرفته شده است.
وی افزود: چهار ماه از سال می گذرد و ماهنور توفیقی در ایجاد مشاغل خانگی نداشته ایم، بنابراین تلاش بیشتر در این زمینه ضروری است.
معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی ضمن تاکید بر حمایت از تولیدات داخلی گفت: اگر اشتغال در جامعه ایجاد شود، بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: اگر موانع روند ارائه تسهلات مشاغل خانگی حذف نشود، ممکن است خیلی از مشکلات و آسیبهای اجتماعی افزایش یابد.
عاشوری، از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا جایی که ممکن است زمینه اخذ تسهیلات ایجاد اشتغال خانگی را راحت بگیرند و همه بدانند که در برابر خداوند مسوولیم و باید پاسخگو باشیم.
در این جلسه مقرر شد ثبت نام تسهیلات مشاغل خانگی برای افرادی که با سامانه آشنایی ندارند، به صورت دستی در ادارات مربوطه انجام شود و همه فرمانداریها، بخشداریها و دهیاری های استان در زمینه ثبت نام این تسهیلات اطلاع رسانی پررنگ داشته باشند.
پیگیری ثبت نام ها، تشکیل جلسه ساماندهی و ایجاد مشاغل خانگی هر سه روز یکبار، تشکیل ستاد اشتغال به صورت 24 ساعته در تمام ادارات استان و بازرسی از این ستادها از دیگر مصوبات این جلسه بود.
نظر شما