پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

شفیع زاده:

فرهنگ مهدویت باید در جامعه تقویت شود

فرهنگ مهدویت باید در جامعه تقویت شود

رشت - خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان گفت: پرداختن به مهدویت و تقویت و گسترش فرهنگ انتظار در جامعه لازم و ضروری است.

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر بر تقویت ولایت، بصیرت و امام شناسی تاکید کرد و افزود: فرهنگ غنی و انسان‌ ساز مهدویت باید در جامعه ترویج شود.

وی همچنین بر لزوم معرفت و شناخت نسبت به وجود مقدس امام زمان (عج) تأکید کرد و اظهارداشت: انتظار سازنده و تحرک آفرین این است که منتظر علاوه بر دعا برای فرج به خودسازی پرداخته و تقوا، عدالت و انصاف را رعایت کند.

نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با بیان اینکه منتظران واقعی باید در باب تهذیب نفس و تلاش برای اصلاح جامعه از مسیر امر به معروف و نهی از منکر قدم بردارند، گفت: خودسازی فردی و عدم تسلیم در مقابل آلودگی ها از مهمترین آثار انتظار فرج است.

وی افزود: مهمترین مسأله ای که در عصر غیبت امام زمان (عج) باید مورد توجه همگان به ویژه شیعیان باشد، شناخت و معرفت قلبی به آن حضرت است.

شفیع زاده یادآورشد: با عمل به قرآن و دستورهای دین و انجام عمل و کردار صالح باید قلب امام زمان(عج) را شاد کرد.

کد خبر 1360029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha