پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۴۶

تا ماه آینده/

اولین پیست موتورسواری و اتومبیلرانی در کردستان افتتاح می شود

اولین پیست موتورسواری و اتومبیلرانی در کردستان افتتاح می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری استان کردستان از افتتاح اولین پیست تخصصی اتومبیلرانی و موتورسواری استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر اسدی شامگاه یکشنبه در مسابقات اتومبیلرانی جام پیشگیری از اعتیاد گفت: تا پایان مرداد ماه اولین پیست موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان در سنندج به بهره برداری خواهد رسید و مورد استفاده علاقمندان قرار می گیرد.

وی بیان کرد: در راستای توسعه و پیشرفت ورزش اتومبیلرانی در استان با برپایی مسابقات اتومبیلرانی و احداث پیست اتومبیلرانی با سرمایه گذاری بخش خصوصی جوانان بیشتری به این رشته شاد و مفرح ورزشی روی بیاورند.

در ادامه موسس و مجری طرح پیست موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان گفت: این طرح در زمینی به مساحت هزار و 500 متر در اتوبان صلوات آباد سنندج با گنجایش 50 هزار نفر تماشاگر و با استاندارد و تائیدیه فدراسیون اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران احداث و تا یک ماه دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

شهاب رضایی افزود: در ابتدای اجرای این طرح با مشکلات اداری مختلفی روبرو بودیم که با حسن نیت و تلاش و همکاری استاندار کردستان برطرف شد و با اجرای این طرح با توجه به نیاز، اشتیاق و استقبال جوانان به این ورزش در استان کردستان امید است خدمت مناسبی به ورزش استان و اشتغالزایی جوانان داشته باشیم.

در پایان با حضور مدیرکل تربیت بدنی استان کردستان به نفرات برتر در قسمت اسلالوم "کیان آریانژاد"، "مازیار عمویی"، "عرفان محمد رضایی" و در قسمت اسلالوم بانوان نیز "شادی پورسجاد"، "نگین مرادیان" و "شیوا شکوری" تجلیل شد.

کد خبر 1361207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha