به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالحلاج مدیرکل بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی سخنانی با بررسی روند توسعه دانشگاه های علوم پزشکی گفت: باید ظرف مدت کوتاهی مسائلاین دانشگاه نیز حل شود تا روند آموزشی شتاب بیشتری گیرد.
وی با اشاره به بازدید از بیمارستان مطهری افزود: اعتبار راه اندازی بخش روانی در این بیمارستان به زودی تامین خواهد شد تا مشکل بیماران و مسایل آموزشی دانشجویان مرتفع شود.
مدیرکل بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص تخصیص بودجه لازم جهت تکمیل بیمارستان بخش خفر قول مساعد داد.
محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم در مجلس نیز طی سخنانی با تشریح فعالیتهای کمیسیون بهداشت مجلس اظهار داشت: امروزه در کنار زیرساختهای اصلی توسعه هر جامعه حوزه سلامت نیز به نوبه خود از اولویت خاصی برخوردار است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با بررسی بودجه سال 90 ابراز داشت: در بودجه امسال 22 درصد بودجه وزارت بهداشت افزایش پیدا کرده و شاهد رشد خوبی در تخصیص اعتبارات این بخش بودیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس ضمن بررسی هزینه های درمان در کشور گفت: هم اکنون 70 درصد هزینه درمان بر عهده مردم و 30 درصد بر عهده دولت است البته بر اساس برنامه پنجم توسعه کشور باید این رقم بالعکس شود و سهم مردم به 30درصد کاهش یابد.
رضایی جهرم را قطب پزشکی جنوب فارس دانست و خواستار راه اندازی مرکز تخصصی و فوقتخصصی قلب و مرکز بزرگ دیالیز در جهرم شد و از تلاش جهت اخذ مجوز دانشکده دندانپزشکی جهرم خبر داد.
حجتالاسلام لطفالله دژکام امام جمعه جهرم نیز طی سخنانی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی جهرم در حال حاضر به عنوان یک دانشگاه در حال توسعه حرکت رو به رشد خوبی داشته است.
وی با بررسی روند جهش این دانشگاه اضافه کرد: براساس نظر مسئولان وزارت بهداشت دانشگاه جهرم در بین دانشگاههای تیپ سه علوم پزشکی کشور پیشرفت خوبی داشته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار امیدواری کرد دانشگاه علوم پزشکی جهرم به تیپ دو ارتقا یابد.
جهرم در 185 کیلومتری شیراز قرار دارد.
نظر شما