کیوان دژهوت در گفتگو با مهر اظهار داشت: اعتبارات شهرداری بجنورد در بودجه سال مالی جاری، 600 میلیارد ریال مصوب شده است که با تخصیص این اعتبار، 350 میلیارد ریال برای اجرای پروژه های عمرانی هزینه خواهد شد.
وی آسفالت و بهسازی معابر، هدایت آبهای سطحی، احداث ساختمان مرکزی شهرداری بجنورد، احداث دو پارکینگ در هسته مرکزی شهر (میدان کارگر و چهار راه مخابرات) را از جمله این پروژه های عمرانی در شهر بجنورد عنوان کرد.
وی احداث 10 پارک محله تا پایان سال جاری، اصلاح هندسی میدان امام رضا، حذف میادین و احداث تقاطع برای بهبود روند ترافیک در شهر بجنورد را از دیگر پروژه های عمرانی در سال جاری ذکر کرد.
دژهوت در ادامه یادآور شد: پارک خطی قیام جنوبی در نیمه نخست مرداد ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی همچنین افزود: 15 میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت مناطق حاشیه شهر بجنورد هزینه خواهد شد.
وی به احداث کنار گذر جنوبی شهر بجنورد اشاره داشت و گفت: شهرداری بجنورد در زمینه اجرای این پروژه، اعتباراتی برای تملک اراضی و اجرای فاز یک این پروژه هزینه خواهد کرد.
نظر شما