به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل مسکن و شهرسازی استان فارس که به همراه مشاور وزیر راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های مسکن مهر لارستان به سر می برد، گفت: 17 هزار و 645 واحد مسکن مهر را همزمان به افتتاح و بهره برداری خواهیم رساند.
محمد رضا دیهیمی خاطرنشان کرد: این تعداد واحد شامل دو هزار و 646 واحد مسکونی مهر 99 ساله و شش هزار و 316 واحد مسکن مهر خود مالک در شهرهای بالای 25 هزار نفر، شش هزار و 357 واحد مسکن مهر خود مالک در شهرهای زیر 25 هزار نفر است.
مدیرکل مسکن و شهرسازی افزود: همچنین 602 واحد مسکن مهر خود مالک در شهر جدید صدرا ، 919 واحد در بافت فرسوده و 805 واحد آن نیز مربوط به اجاره پنج ساله است.
دیهیمی در خصوص شهرهایی که در آنها مسکن مهر افتتاح خواهد شد، گفت: مسکن مهر 99 ساله در شهرهای اوز، فراشبند، آباده، فاز دو نورآباد، قادر آباد و صدرا افتتاح خواهد شد.
وی متذکر شد: مسکن مهر خود مالک نیز در شهرهای مختلف استان از قبیل آباده، اقلید، استهبان، جهرم، داراب، شیراز، فسا، فیروزآباد،کازرون، گراش، لار، نورآباد، مرودشت و نیریز افتتاح خواهد شد.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان فارس همچنین گفت: 919 واحد مسکن مهر در بافت فرسوده متعلق به شیراز است و همچنین از 805 واحد اجاره پنج ساله نیز حدود 600 واحد آن در شیراز است.
دیهیمی افزود: این تعداد واحد افتتاح مربوط به دور دوم افتتاح ها در سال 1390 است و امیدواریم تا پایان سال شاهد افتتاح دور سوم و چهارم نیز باشیم.
وی در پایان گفت: تعهد اداره کل مسکن و شهرسازی تا پایان شهریور ماه 1390 حدود 10 هزار واحد بوده که با تلاش شبانه روزی توانستیم تقریباً به دو برابر تعهد خود عمل کنیم و همچنان پر تلاش تا افتتاح آخرین واحد مسکن مهر پیش خواهیم رفت.
نظر شما