به گزارش خبرگزاري مهر و به نقل از روزنامه لوموند، ژاك شيراك رييس جمهور فرانسه و گرهارد شرودر صدراعظم آلمان در گفتگوهايي كه به تازگي و در آستانه نشست 16 دسامبر (26 آذر) به انجام رساندند، به چنين نتيجه اي دست يافتند. قرار است رهبران اتحاديه اروپا در نشست دو هفته آينده بارديگر موضوع عضويت تركيه در اتحاديه اروپا را بررسي كنند.
شيراك در اين زمينه اظهار داشت: پاريس و برلين يك هدف دارند و هدف آنها ورود تركيه به اتحاديه اروپا است زيرا اين موضوع مورد علاقه همه است كه اروپايي قوي و مستحكم داشته باشيم كه مرزهاي آن نيز درست متعلق به اروپا باشد.
شرودر پس از اين ديداربه خبرنگاران گفت: ما به اين نتيجه رسيديم كه اين موضوع پاياني مشخص ندارد اما هدف ما عضويت تركيه است اگر چه اين مذاكرات 10 تا 15 سال به طول بيانجامد.
اما رييس جمهور فرانسه همچنين هشدار داد كه اگر شرايط مورد نظر ما فراهم نشود، مذاكرات ادامه نخواهد يافت.
شيراك و شرودر از سوي مردم كشور خود با مخالفت شديدي براي ورود تركيه به اتحاديه اروپا مواجه هستند.
نظر شما