به گزارش خبرنگار مهر، نوید ملک ثابت اسکواش باز شایسته یزدی تیم ملی اسکواش کشورمان توانست با پیروزی مقابل حریف خود به جمع هشت بازیکن برتر مسابقات بین المللی جام میلاد صعود کند.
نوید ملک ثابت در اولین دیدار خود در جدول اصلی مسابقات موفق شد مسعود قره ضیاالدینی دیگر نماینده کشورمان را با نتیجه سه بر یک شکست دهد.
محمدحسین جعفری دیگر اسکواش باز یزدی تیم ملی هم با نتیجه سه بر یک مقابل ارشاد از پاکستان شکست خورد و از صعود به جمع هشت نفر برتر بازماند.
دومین دوره رقابتهای بین المللی اسکواش جام میلاد در جدول اصلی از 27 تیرماه در خانه اسکواش شهرستان گرگان در استان گلستان آغاز شده و هم اکنون در حال برگزاری است.
برپائی نشست مسئولان روابط عمومی های هیئتهای ورزشی استان
نخستین نشست مسئولان روابط عمومی های هیئتهای ورزشی استان در سال 90 در یزد برگزار خواهد شد.
نخستین نشست مسئولان روابط عمومی های هیئتهای ورزش استان یزد امروز ساعت 18 در سالن کنفرانس اداره کل تربیت بدنی برگزار می شود.
در این نشست در خصوص برنامه های روابط عمومی هیئتهای ورزشی در سال 90 بحث و تبادل نظر خواهد شد.
درخشش نونهالان باستانی کار یزدی در مسابقات کشوری
تیم باستانی نونهالان استان یزد در مسابقات کشوری خوش درخشیدند.
در این مسابقات که در اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم اصفهان برگزار شد 239 ورزشکار، مربی و سرپرست در قالب 19 استان در رشته های تیمی زورخانه ای، مرشدی و هنرهای فردی ( شامل چرخ تیز، چرخ چمنی، دو میل بازی، سه و چهارمیل بازی، سنگ و کباده) به رقابت پرداختند که تیم نونهالان پهلوانی و زورخانه ای فولاد یزد به نمایندگی از استان یزد در بخش تیمی بر سکوی دوم ایستاد.
تیمهای کرمان و اصفهان مشترکا اول و همدان سوم شدند.
حضور تیم جوانان دوچرخه سواری استان در مسابقات قهرمانی کشور
تیم دوچرخه سواری جوانان استان برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور عازم استان تهران شد.
ابوالفضل زارع زاده، مجید زارعیان، احسان حاضری، سعید زارع بیدکی، امیرحسین لاری و علی اکبر زارعی تیم دوچرخه سواری جوانان استان در مسابقات قهرمانی کشور را تشکیل می دهند.
محمد حسن لجه به عنوان سرپرست و سید مصطفی سید رضایی به عنوان مربی تیم دوچرخه سواری استان را در این مسابقات همراهی می کنند.
مسابقات دوچرخه سواری جوانان قهرمانی کشور از 27 تیر ماه به مدت چهار روز در استان تهران برگزار می شود.
نظر شما