به گزارش خبرکزاری مهر، پیش از این رئیس شورای شهر یاسوج گفته بود موضوع برداشتن یا ماندن تندیس آریوبرزن به شورای تامین استان ارجاع می شود.
با این حال استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: موضوع آریوبرزن موضوع ساده ای است و نیاز به این همه پیچیدگی نداشت.
اکبر نیکزاد افزود: مقرر شده که این موضوع در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مورد بحث و بررسی ویژه قرار گیرد و جابجایی یا ماندگاری تندیس آریوبرزن در ورودی شهر یاسوج به اعلام نظر رسمی این شورا بستگی دارد.
وی بیان کرد: به مسئولان شورای فرهنگ عمومی استان گفته ام اگر لازم شد از شورای فرهنگ عمومی کشور و کارشناسان، تاریخ شناسان و مورخان کشور هم در این زمینه استفاده شود.
استاندار تصریح کرد: اگر پس از تحقیقات و دریافت نظر کارشناسان مشخص شد که آریوبرزن شخصیتی همانند رئیسعلی دلواری، سردار جنگل، ستارخان، باقرخان و سایر سرداران ملی باشد،علاوه بر اینکه باید بیش از اکنون مورد تقدیر قرار گیرد و از تندیس او محافظت کرد، چند خیابان در سایر نقاط استان هم باید به نام او نامگذاری شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، دادستان یاسوج چندی پیش به شهرداری این شهر دستور داده بود تا مجسمه "آریوبرزن" را از میدانی به همین نام در ورودی شهر یاسوج پایین آورد و به موزه یا یکی از پارکها منتقل کند.
پیش از این آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه و نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری با پایین آوردن این مجسمه مخالفت کرده و گفته بود: پاسداشت قهرمانان ملی منافاتی با ارزشهای اسلامی ندارد و آریوبرزن یک سردار ایرانی ضد ظلم، ضد تجاوز و ضد اشغالگری بوده است و پاسداشت آن هیچ اشکالی ندارد بلکه قدردانی از چهره های مثبت و افتخار آفرین وظیفه هر انسان شرافتمندی است.
آریو برزن یکی از سرداران بزرگ تاریخ ایران است که در سال 331 پیش از میلاد مسیح در یکی از نقاط کهگیلویه و بویراحمد در برابر یورش اسکندر مقدونی به ایران زمین، دلیرانه از سرزمین خود پاسداری کرد.
نظر شما