پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

چراغعلی:

جابجایی آرامستان گرگان ضروری است/ فروش قبر به قیمت گزاف

جابجایی آرامستان گرگان ضروری است/ فروش قبر به قیمت گزاف

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری شورای شهر گرگان بر ضرورت جابجایی آرامستان گرگان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه  یکصد و نود و نهمین جلسه این کمیسیون گفت: آرامستان گرگان ضمن واقع شدن در مرکز شهر و ایجاد مشکلات روحی و روانی برای ساکنین همجوار با تراکم بالای جمعیتی مواجه شده است و قادر به پاسخگویی نیاز شهر نیست.

وی افزود: در این جلسه که با حضور مسئول شهرداری در آرامستان گرگان برگزار شد بر ضرورت تسریع در تصمیم گیری انتقال و تعیین مکان جدید آرامستان تاکید شده است.
 
وی عنوان کرد: پس از بحث و تبادل نظر در این خصوص مقرر شد شهرداری گزارشی از بازدیدها و مکان هایی پیشنهادی برای آرامستان را در جلسه آتی این کمیسیون ارایه کند.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری شورای شهر گرگان در ادامه همچنین با تاکید بر اینکه در حال حاضر آرامستان گرگان با دو مشکل عمده مواجه است، اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات آرامستان تعیین مدیریت و تولی گری اصلی و تعیین حدود آن است و موضوع بعدی مشکلات جانبی آن برای شهروندان از جمله تراکم بالای جمعیتی، فروش قبر با قیمت گزاف به شهروندان، دریافت وجوه غیرقانونی و عدم ارایه گزارش شفاف از هزینه کرد وجوه دریافتی و ایجاد بار روانی شهروندان است.
 
چراغعلی در ادامه با اشاره به اینکه در این جلسه همچنین گزارشی از معاونت خدمات شهری شهرداری گرگان در خصوص اجرای طرح سه ماهه گرگان بدون متکدی ارایه شده است، تصریح کرد: با توجه به رشد این پدیده در سطح شهر اجرایی شدن آن ملزوم به کارگیری منابع بیشتری  برای برخورد با تکدی گری است.
 
به گفته وی معاونت خدمات شهری شهرداری گرگان در پایان این نشست از تهیه پیش نویس طرح مشارکت بخش خصوصی در اجرای گرگان بدون متکدی خبر داد.
کد خبر 1362253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha