پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۶

نصیری خبر داد:

افزایش بازرسیهای بازرگانی البرز در قالب طرح ضیافت

افزایش بازرسیهای بازرگانی البرز در قالب طرح ضیافت

کرج - خبرگزاری مهر: معاون نظارت و سازمان بازرسی بازرگانی استان البرز گفت: تشدید بازرسیهای بازرگانی البرز در قالب طرح ضیافت دنبال و اقدامات در این زمینه انجام می شود.

نصرالله نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با متخلفان صنف همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر خورد قاطع می شود و نظارت در این خصوص انجام می شود.

معاون نظارت و سازمان بازرسی بازرگانی استان البرز ادامه داد: این امر با توجه به سیاستهای تنظیم بازار وزارت بازرگانی در خصوص اجرای طرح نظارتی در فصل تابستان به ویژه ماه پربرکت رمضان انجام می شود.

وی عنوان کرد: حساسیتهای موجود در این ایام گاهی منجر به افزایش قیمت برخی اقلام و کمبود در عرضه آنها می شود و نظارتها در این خصوص انجام خواهد شد.

این مسئول اضافه کرد: انجام بازرسی های کارا و مستمر بر واحدهای تولیدی ، توزیعی و خدماتی ، تقویت نظام توزیع و نظارت و کنترل قیمتها و رسیدگی سریع به شکایت و گزارشات مردمی از جمله مواردی است که اجرا می شود.

نصیری افزود: همچنین اقدام لازم و موثر جهت مشارکت اتحادیه ها و مجمع امور صنفی و تشکلهای مردم نهاد و انجام هماهنگی های لازم با تعزیرات حکومتی در راستای رسیدگی فوری به تخلفات منجر به صدور برگ گزارش بازرسی نیز مورد تاکید و توجه است وانجام می شود.

وی یادآور شد: این موارد در ماه مبارک رمضان به دقت به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

کد خبر 1362369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha