پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۳

از سوی نشر عروج/

«شناخت قرآن» به کتابفروشی‌ها رسید

«شناخت قرآن» به کتابفروشی‌ها رسید

«شناخت قرآن؛ پژوهشی در پرتو مکتب عرفانی» نوشته جواد علی کسّار با ترجمه محمدعلی سلطانی از سوی مؤسسه نشر عروج منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «شناخت قرآن؛ پژوهشی در پرتو مکتب عرفانی» نخستین کتاب از مجموعه 12 جلدی امام خمینی، انقلاب و روش است که به میراث قرآنی امام خمینی می‌پردازد و چارچوبی عالمانه برای قرائت ژرف و روزآمد او از قرآن ایجاد می‌کند؛ قرائتی که در میان رویکردهای اصلی و گوناگون موجود در این زمینه هماهنگی برقرار کرده است.

علم قرآن و اصول تفسیر، امام و تعلّق خاطر صدرایی، نقل قول‌ها و نمونه‌های تفسیری و امام و قرآن از بخش‌های 4 گانه کتابی است که جواد علی کسّار آن را نوشته است. او در این اثر پژوهشی مدعی است که حضرت امام در بحث‌های قرآنی از روش ابن عربی و صدرالدین شیرازی بسیار بهره برده و متأثر از روش آنان است.

آنچه مسلم است اینکه صرف چند نقل قول در آثار عارفی همچون حضرت امام خمینی از دیگران و تأیید مباحث و مطالبی از گفته‌ها و مکتوبات آنان، مؤید ادعای فوق باشد جای تأمل و درنگ دارد.

این نکته حائز اهمیت است که نوع پژوهش و زاویه دید و نیز نگاه تطبیقی به آراء حضرت امام با دیگران توسط نویسنده کتاب آن هم در موضوع قرآن، مبینِ بکر و نو بودن این اثر تحقیقی است؛ بلکه اکنون با این رویکرد کتابی روانه بازار نشر نشده است.

همچنین اینکه در حوزه مباحث علمی از تعارفات کاسته شده و نظرات بدون ملاحظه، مورد کنکاش قرار گرفته و نقدها صریح بیان می‌شود، امری نیکوست، اما نکته مهم وارد بودن آنهاست.
 

 

این کتاب در قطع وزیری در 668 صفحه، در شمارگان 2000 نسخه به قیمت 12000 تومان توسط نشر عروج منتشر شده است.

کد خبر 1362453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha