پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۷:۱۸

تیمهای کشتی عراق در کلاردشت اردو زدند

تیمهای کشتی عراق در کلاردشت اردو زدند

کلاردشت - خبرگزاری مهر: تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی عراق در کلاردشت اردو زدند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای ملی کشتی آزاد و  فرنگی کشورعراق به سرپرستی عبدالکریم حمیدمحمد زعیم رئیس فدراسیون غرب آسیا و محمدعلی ابراهیم انصاری رابط کمیته ملی المپیک عراق با کمیته ملی جمهوری اسلامی ایران در کلاردشت اردو زدند.

محمدزعیم سرپرست تیم ملی کشتی حاضر در اردو گفت: این اردو برای آمادگی تیمهای کشتی آزاد و فرنگی عراق برای مسابقات کشتی کشورهای عرب برنامه ریزی شده که در اواخر آذرماه در کشور قطر برگزار می شود.

زعیم در خصوص اردوهای بعدی تیم ملی کشتی عراق گفت: چهار اردو برای تیم ملی عراق در نظرگرفته شده که اردوی اول در کلاردشت، اردوی دوم در کشور ترکیه و اردوهای سوم و چهارم درایران خواهد بود.

وی باقدردانی از میزبانی مسئولان ورزشی و مردم کلاردشت گفت: بعد از اردوی کلاردشت  دو بازی دوستانه با تیمهای کشتی قائمشهر و سلمان شهر خواهیم داشت.

تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی دراوزان 55، 60 ، 66، 74، 84 ، 96 و 120کیلوگرم با هم به رقابت می پردازند.

نادر نادری  و عبدالکریم کاکاجی به عنوان سر مربیان تیمهای ملی کشتی فرنگی وآزاد کشورعراق هستند.

کد خبر 1363396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha