پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۷:۴۴

رهبران انقلابیون لیبی با سارکوزی دیدار کردند

رهبران انقلابیون لیبی با سارکوزی دیدار کردند

رسانه ها از دیدار رئیس جمهوری فرانسه با رهبران انقلابیون لیبی در چارچوب تلاش برای تقویت آنها در برابر قذافی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آسوشیتدپرس اعلام کرد نیکلا سارکوزی در حال دیدار با دو نفر از رهبران انقلابیون لیبی است تا مخالفان را در برابر معمر قذافی تقویت کند.

این دو شخصیت مخالف قذافی روز دوشنبه وارد پاریس شدند و گفته می شود که "هانری لوی" فیلسوف یهودی که از ابتدای جنگ لیبی واسطه انقلابیون با دولت فرانسه و اسرائیل بوده، آنها را برای دیدار با سارکوزی همراهی می کرده است.

فرانسه یکی از کشورهایی است که در ابتدا به همراه آمریکا و انگلیس حملات خود را با سوء استفاده از قطعنامه شورای امنیت علیه لیبی آغاز کرد، اما این اقدام پس از مدتی به نیروهای ناتو واگذار شد.

غرب خواهان برکناری قذافی شده و در آخرین دیدار نمایندگان این کشور با مقامهای آمریکا، واشنگتن بر برکناری قذافی تاکید کرده است.

در همین رابطه امروز دولت فرانسه نیز اعلام کرد در صورتی که معمر قذافی از قدرت کنار برود می تواند در لیبی باقی بماند.

کد خبر 1363464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha