پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۷

اکبرشاهی:

رد پای قبلی در پرونده قتل داداشی مشاهده نمی شود

رد پای قبلی در پرونده قتل داداشی مشاهده نمی شود

کرج - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استانهای تهران و البرز اظهار داشت: رد پای قبلی در پرونده قتل روح الله داداشی مشاهده نمی شود و این جریان فقط یک اتفاق بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا اکبرشاهی که لحظاتی قبل با همراهی سرهنگ یارندی معاون اجتماعی، سرهنگ اصلانی فرمانده انتظامی شهرستان کرج و سرهنگ خیراللهی رئیس دایره مبارزه با سرقت در محل فرماندهی انتظامی استانهای تهران و البرز به سئوالات خبرنگاران پاسخ می گفت به جزئیات بیشتری از پرونده اشاره نکرد و به تکرار آنچه پرداخت که قبلا از طریق مراجع قضایی و انتظامی در اختیار رسانه ها قرار گرفته بود.

این مسئول انتظامی دقت، سرعت عمل و اقتدار را از شاخص های عملیات پلیسی برشمرد و تصریح کرد این شاخص ها در بررسی پرونده قتل مرحوم داداشی خودنمایی کرد و پلیس موفق شد ظرف 15 ساعت متهمان را شناسایی و بازداشت کند.

وی به اظهارات یکی از شاهدان این حادثه اشاره کرد و افزود: سه سرنشین پراید به صورت ناگهانی به این قهرمان کرجی حمله ور شده و پس از وارد آوردن  ضرباتی به سینه و گلوی وی اقدام به فرار کردند.

اکبرشاهی عنوان کرد: پیکر زخمی داداشی توسط نیروهای امدادی به بیمارستان شهید مدنی جهانشهر کرج منتقل و در بخش سی پی سی آر بستری شد اما به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرد.

فرمانده انتظامی استانهای تهران و البرز تصریح کرد: بنا بر اظهارات فردی که از ابتدای حادثه داداشی را همراهی می کرده، عاملان قتل سه سرنشین خودرو پرایدی بوده اند که رفتار نامتعارف آنان به بروز درگیری میان مقتول و متهمان انجامیده است.

اکبرشاهی تاکید کرد: در این پرونده رد پای قبلی مشاهده نمی شود و بر اساس شواهد و قراین موجود فقط و فقط یک اتفاق بوده است.

وی به اطلاع رسانی به موقع ابعاد این پرونده توسط رسانه های جمعی و گروهی اشاره کرد و گفت: پلیس اصحاب رسانه و خبرنگاران را همکاران خود می داند و بی شک ادامه این همکاری در تنویر افکار عمومی نقش بسزایی خواهد داشت.

کد خبر 1363830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha