پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۰، ۸:۲۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تولید رنگ نانو عایق ایرانی برای کاهش مصرف انرژی در جهان

تولید رنگ نانو عایق ایرانی برای کاهش مصرف انرژی در جهان

یک محقق گفت: محصول رنگ نانو عایق تولید شده بر اساس نتایج تست ها و بررسی های انجام شده توسط دپارتمان فنی سازمان USGBC آمریکا موفق به دریافت تاییدیه این دپارتمان شد.

علی بیگدلی مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: رنگ نانو عایق تولید شده در دپارتمان U.S. Green Building Council موسوم به (USGBC) بر اساس تست ها و آزمایشهای انجام شده به عنوان محصولی موثر برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها معرفی شد.

وی با بیان اینکه این محصول موفق به دریافت تاییدیه از این دپارتمان شد خاطرنشان کرد: از این رو از این پس می توان آرم این سازمان را بر روی محصولات خود قرار دهیم.
 
بیگدلی به جزئیات این نانو رنگ عایق اشاره کرد و اظهار داشت: با کمک فناوری نانو رنگهای عایقی آنتی باکتریالی را تولید کردیم که قابل شستشو و عایق رطوبتی و حرارتی هستند.

مجری طرح با بیان اینکه در این نانو عایق ها از نانو کامپوزیت سیلیکا استفاده شده است، اضافه کرد: این رنگ حاوی رزین آکریلیک پایه آب است و از آنجایی که نیاز به حلال های شیمیایی ندارد در رده رنگهای دوستدار طبیعت قرار می گیرند.
 
ادامه داد: براساس قوانین جاری در آمریکا تنها محصولاتی که دارای این نشان باشند اجازه واردات به آمریکا و استفاده در صنعت ساختمان این کشور را خواهند داشت.
کد خبر 1364640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha