پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۵۳

حاشیه‌های جشن ازدواج در قم/

زیر لفظی عروس، قبول درخواست خادمی حضرت معصومه(س)

زیر لفظی عروس، قبول درخواست خادمی حضرت معصومه(س)

قم - خبرگزاری مهر: مراسم جشن ازدواج ۱۲۵ زوج جوان در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد که با حاشیه‌هایی جالب همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین جشنواره ملی پیوند آسمانی شامگاه جمعه به همت هیئت محبین اباعبدالله الحسین‌(ع) و با همکاری سازمان مردم نهاد طلوع پیوند آسمانی و همچنین تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه‌(س) با حضور ۱۲۵ زوج در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر کریمه اهل بیت(ع) برگزار شد.

دست‌اندرکاران مراسم، سفره عقد زیبایی را در جایگاه مراسم برپا کرده بودند که در پایان مراسم هر یک از زوج‌ها با آن عکس یادگاری گرفتند.

نکته جالب توجه این بود که بیشتر عروس و داماد‌ها با لباس‌های رسمی خود در این مراسم حاضر شده بودند و کمتر کسی را می‌دیدی که لباس مخصوص مراسم ازدواج پوشیده باشد و حتی یکی از زوج‌ها نوزادی به همراه داشت که موجب تعجب اطرافیان شد، اما بعد معلوم شد که فرزند همراهشان است و مادرش برای زیارت به حرم رفته بود.

در بین زوج‌ها تعدادی از طلاب جوان، که تازه ازدواج کرده بودند هم حضور داشتند که یکی از این طلبه‌ها از ابتدای جلسه مشغول مطالعه بود و توجه چندانی به برگزاری مراسم نداشت.

مجری برنامه خاطره‌ای از قهر خود با همسرش را بیان کرد، که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

سردار توکلی، فرماندهی انتظامی استان قم، عسکری مدیرکل سیاسی استانداری قم و حجت الاسلام حق جو مسئول اداره مشاوره حرم مطهر حضرت معصومه (س) از مهمانان این جشن بودند که در پایان مراسم هدایای به زوج‌های جوان اهدا کردند.

یکی از برنامه‌های مراسم، خواندن خطبه عقد نمادین توسط حجت الاسلام حق‌جو مسئول اداره مشاوره حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) برای یکی از زوجین بود که وقتی بعد از سه بار از عروس خانم وکالت خواست تا او را به عقد آقای داماد در‌آورد جوابی نشنید علت را از وی پرسید که آقای داماد میکروفن را برداشت و گفت با اجازه بزرگتر‌ها می‌خواهم مطلبی را به عرض برسانم، من مدتی است افتخار خادمی حرم مطهر حضرت معصومه(س) نصیبم شده است و همسرم نیز علاقمند است خادم افتخاری حرم شود که از مسئولین حرم مطهر می‌خواهیم با این درخواست به عنوان زیر لفظی عروس خانم موافقت کنند و البته این پیشنهاد مورد استقبال مسئولان حرم قرار گرفت و آن‌ها با این امر موافقت کردند.

عروس و داماد‌های جوان در پایان مراسم نیز به زیارت حضرت معصومه(س) رفتند و نماز جماعت مغرب و عشاء را در حرم اقامه و بعد از آن نیز میهمان سفره کریمه اهل بیت‌(س) شدند و یکی از شام‌های زندگی مشترکشان را در مهمانپذیر حرم حضرت معصومه‌(س) صرف کردند.

کد خبر 1365008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha